Family Bookshop
Huwelijksvoorbereiding
Samen door het leven Afdrukken E-mail
Samen door het leven‘Samen door het leven’ is het derde magazine in de reeks rond de sacramenten waarin eerder ‘Opnieuw geboren, over de doop’ en ‘Licht aan de horizon, over leven na de dood’ verschenen. ‘Samen door het leven’ gaat over het christelijk huwelijk en richt zich tot wie zich wil voorbereiden op het huwelijk, maar vooral ook tot koppels die nog overwegen of ze al dan niet voor de kerk zouden trouwen.
Lees meer...
 
Huwelijksvoorbereiding Afdrukken E-mail
HuwelijksvoorbereidingDe huwelijksvoorbereidingen in bisdom Roermond worden tot grote tevredenheid van aanstaande paren al jaren gegeven door een team van een echtpaar en een priester. Vanaf nu is het gehele project verkrijgbaar voor hen die ook deze vorm van huwelijksvoorbereiding zouden willen gebruiken.
Lees meer...
 
Gods verbindende liefde Afdrukken E-mail
Gods verbindende liefdeIn dit boekje wordt getracht te ontdekken dat God dichterbij is dan we denken, in het geheim van het huwelijk. Het geeft een voor jonge mensen aansprekende beschrijving wat liefde, seksualiteit en het huwelijk als roeping en gave van God kunnen zijn.
Lees meer...
 
Voorbereiding op het sacrament van het huwelijk Afdrukken E-mail
Voorbereiding op het Sacrament van het HuwelijkEen handreiking voor christelijke verloofden over het belang en de perioden van voorbereiding en de viering van het huwelijk.
Lees meer...
 
Trouwen of samenwonen? Afdrukken E-mail
Trouwen of samenwonenDit boekje is zowel voor stellen die reeds samenwonen als voor elk verloofd stel dat een kerkelijk huwelijk wenst, een hulpmiddel om met andere ogen naar dit onderwerp te kijken.
Lees meer...
 
Ja ik wil Afdrukken E-mail
Ja ik wilMagazine over trouwen in de katholieke kerk. Nog maar een paar maanden, weken of zelfs dagen en dan breekt jullie huwelijksdag aan. Misschien ben je inmiddels wel helemaal dol van al het geregel...
Lees meer...
 
Trouwen en van elkaar houden Afdrukken E-mail
Trouwen en van elkaar houdenSoms hoor je: ‘Zouden er nog wel duurzame en gelukkige huwelijken bestaan?’ Voor sommige mensen schijnen zulke echtparen met de dag zeldzamer te worden. Echtscheidingen behoren tot de orde van de dag. En van echtparen die langdurig grote onenigheid hebben, wordt simpel gezegd dat: ‘Wat wil je ook met zo’n vrouw/man?’ Zelfs van beroemdheden halen de echtscheidingen nauwelijks meer de koppen van de kranten, of ze moeten echt buitengewoon zijn.
Lees meer...
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design