Family Bookshop
Huwelijk
Make-over
Gary Chapman - Make-overEen relatie hoeft niet verziekt te worden door de onvolmaaktheid en vervelende gewoontes van de ander. Dit praktische zelfhulpboek laat zien hoe je jouw relatie kunt verbeteren, met een beetje kennis van de ander en inzicht in veranderingen.
Lees meer...
 
Laugh your way to a better marriage

Laugh Your Way  to a Better Marriage - Marc GungorDe bekende spreker Mark Gungor behandelt in zijn boek op grappige en herkenbare manier het huwelijk en hoe je daar als gehuwden iets moois van kunt maken.

Lees meer...
 
Fireproof
FireproofAls hij in brandende gebouwen zit, houdt captain Caleb Holt zich aan de lijfspreuk van iedere brandweerman: Laat je partner nooit in de steek. Maar thuis, tussen de laatste vonken van zijn huwelijk, trekt hij zich daar weinig van aan.
Lees meer...
 
De uitdaging van de liefde
De uitdaging van de liefdeAls ze trouwen, beloven jonge mensen elkaar onvoorwaardelijk lief te hebben. Helaas zijn er veel relaties die op een echtscheiding uitlopen. 'Ik hou niet meer van je', zegt één van de partners en het huwelijk ligt in puin. Alle romantische gevoelens zijn weg en een scheiding lijkt onvermijdelijk. Is zo'n huwelijk nog te redden? Waarschijnlijk wel.
Lees meer...
 
Samen door het leven
Nieuw huwelijksmagazine ‘Samen door het Leven’ Dit magazine is een coproductie van de Vlaamse en Nederlandse bisschoppen. Ze hopen er allereerst mensen mee aan te spreken die niet of nauwelijks in contact komen met de christelijke boodschap. Maar uiteraard is het ook de bedoeling binnen de kerkgemeenschap actief met en rond het magazine te werken om zo de christelijke visie op het huwelijk te verdiepen.
Lees meer...
 
Waarom nog huwen?
Waarom nog huwen?Heel wat huwelijken lopen spaak. ‘Lossere’ vormen van samenleven zijn bovendien ‘in’. Is de mens wel ‘gemaakt’ om zich aan één persoon te binden? Legt de huwelijkstrouw de menselijke vrijheid niet aan banden? En hoe kunnen God en de Kerk de liefde bezegelen? Kortom: is het christelijke huwelijk geen onbereikbaar, naïef ideaal?
Lees meer...
 
Huwelijksbijbel De Kus
Huwelijksbijbel De KusDe geliefde Willibrordvertaling is vanaf 1 februari verkrijgbaar met als omslag een liefdevolle omhelzing: De Kus van Gustave Klimt. Deze volledige Bijbel in de herziene versie van 1995 is zeer geschikt als geschenk aan huwelijksparen.
Lees meer...
 
Liefde in vier seizoenen
Liefde in vier seizoenenIn welk seizoen bevindt uw huwelijk zich? Misschien hebt u een lentehuwelijk, vol hoop, optimisme en nieuwe activiteiten. Of geniet u in uw huwelijk van een warme zomer. Het kan ook zijn dat u in de wisselvalligheid van de herfst beland bent, vol onzekerheid en bezorgdheid over de toekomst. Misschien ervaart u uw huwelijk zelfs als afstandelijk en koud; u bevindt zich in de winter.
Lees meer...
 
Huwelijk: verbond voor het leven
Huwelijk: verbond voor het levenDe auteur beschrijft de huwelijkse eenheid en verheldert voor ons de boeiene maar tegelijkertijd kwetsbare relatie tussen communicatie, seksuele en emotionele intimiteit.
Lees meer...
 
Vreugde krijgt een stem
Vreugde krijgt een stemDe geboorte van haar eerste kleinkind zette de auteur aan tot het schrijven van Vreugde krijgt een stem. Het is een sprankelende bundel waarin men vreugde, hoop en verwachting vindt bij belangrijke levensmomenten.
Lees meer...
 
Het mysterie van het huwelijk
Het mysterie van het huwelijkDeze protestante schrijver beschrijft in dit boek het huwelijk zeer diepgaand. Zijn inzicht in de relatie tussen man en vrouw is duizelingwekkend. Zijn taal is sterk omdat hij niet voorschrijft wat het huwelijk zou moeten zijn maar beschrijft wat het is...
Lees meer...
 
Vier seizoenen van liefde
Vier seizoenen van liefdeDit boek is een uitnodiging tot een ontdekkingsreis waarbij gehuwden op zoek gaan naar antwoorden op deze en vele andere vragen. Sporen van spiritualiteit worden gezocht in acht facetten van het dagelijks leven als gehuwde. Gods aanwezigheid kan gevierd worden in alle seizoenen van het huwelijksleven.
Lees meer...
 
Kinderloos
KinderloosDe auteurs weten hoe het is als je geen kinderen kunt krijgen. Invoelend en deskundig gaan ze in op de meeste aspecten van het thema kinderloosheid. Zij gaan daarbij uit van hun eigen ervaringen en ontdekkingen, maar ze laten ook andere kinderloze echtparen aan het woord...
Lees meer...
 
Onvolmaakt geluk
Onvolmaakt gelukDe christelijke visie op het huwelijk heeft vooral te maken met hoop. Hoe komt men met al zijn menselijke beperkingen tot een gelukkig – zij het niet perfect- huwelijk?
Lees meer...
 
Covenanted Happiness
Covenanted HappinessCormac Burke legt de wetten van het geluk uit zoals deze worden gevonden en beleefd in het christelijk huwelijk en gezinsleven. Gebaseerd op het huwelijksverbond laat de auteur zien hoe persoonlijk geluk kan worden bereikt, verdiept en behouden.
Lees meer...
 
Ik ook van jou
Ik ook van jouNicky en Sila Lee zijn meer dan twintig jaar getrouwd en hebben vier kinderen. Zij behoren tot de staf van Holy Trinity Brompton, een anglicaanse kerk in Londen. Talloze lezingen hebben zij gegeven over het huwelijk. Ook zijn zij de grondleggers van ‘the marriage course’, een succesvolle cursus die verwant is met de Alpha cursus en die ook in Nederland gegeven wordt.
Lees meer...
 
Het 60 minuten huwelijk
Het 60 minuten huwelijkHet kost je niet meer dan een uur om dit boekje te lezen. En als je het dan uit hebt, zul je zien dat het meer dan de moiete waard was. Het zal je huwelijk voorgoed vernieuwen. Rob Parsons schrijft met humor en invoelend vermogen over een onderwerp dat zoveel vreugde kan geven en zoveel pijn.
Lees meer...
 
De andere kant van de liefde
De andere kant van de liefdeDe oorzaak van uw boosheid achterhalen en begrijpen en op een goede, productieve manier met uw gevoelens omgaan. Een boek vol tips, inzichten en technieken.
Lees meer...
 
Gelukkig getrouwd?
Gelukkig getrouwd?Hoe houd je relatie ook voor langere tijd verrassend en levendig? Kan een relatie waarin sleur een rol is gaan spelen vernieuwd worden? Huggett wil vanuit de Bijbel de lezer bemoedigen en praktische adviezen geven.
Lees meer...
 
Liefde is een werkwoord
Liefde is een werkwoordNa vijftien jaar werken met meer dan duizend paren is dit boek ontstaan met bruikbare voorbeelden om de relaties tussen gehuwden te verbeteren.
Lees meer...
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design