Family Bookshop
Man en vader
100 dagen boek voor vaders
100 dagenboek voor vadersIn het voorjaar van 2008 verscheen een geheel nieuw boek van Anton Roem: Het 100-dagen Boek voor Vaders. Nieuw, allereerst van opzet, maar ook omdat in dit boekje woord en gebed worden samengebracht tot een praktische meditatie voor de dag. Het boek is een leidraad voor iedereen die 'vader' heet: gezin-vaders, schoonvaders, grootvaders, adoptievaders, peetvaders, ervaren en aankomende vaders, burger-, eerwaarde- en lekenvaders.
Lees meer...
 
Het vaderhart van God
Het vaderhart van GodWie is God eigenlijk? Hoe is zijn karakter? Deze vraag staat centraal in het inmiddels alom bekende boekje Het Vaderhart van God, van de hand van Floyd McClung. Het beleeft zijn 12e druk! In het boekje wordt u meegenomen op ontdekkingsreis naar God als uw Vader.
Lees meer...
 
De ongetemde man
De ongetemde manElke man is ooit een jongen geweest. En jongens dromen dat ze helden zijn, boeven vangen en lieve meisjes redden. Maar op weg naar de volwassenheid zijn de meeste mannen innerlijk verwond. En ze hebben hun dromen diep weggestopt.
Lees meer...
 
The dangerous book for boys
The dangerous book for boysEen bestseller voor iedere jongen tussen 8 en 80, dat de essentiële vaardigheden voor de man behandelt zoals het bouwen van boomhutten, vissen, het noorden vinden, papieren vliegtuigen vouwen etc. Mooie ideeën voor zondagmiddagen van vader met zoon(s).
Lees meer...
 
To be a father
To be a fatherDe auteur noemt 200 beloften aan vaders om hun huwelijk en hun gezin te veranderen.
Lees meer...
 
Speaking to the heart
Speaking to the heartDit boek helpt vaders om de deugden aan zijn kinderen door te geven: a fathers guide to growth in virtue.
Lees meer...
 
Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus
Mannen komen van Mars, vrouwen van VenusDit bekende boek laat een aantal kenmerkende verschillen zien tussen man en vrouw en biedt zo wederzijds begrip en inzicht, met veel herkenbare voorbeelden. Niet geschreven vanuit christelijk perspectief op huwelijk en gezin.
Lees meer...
 
Succesvolle vaders
Succesvolle vadersDe grootste uitdaging voor een vader is zijn kinderen goed op te voeden. Dit boekje geeft aan wat de problemen met opvoeding zijn vanuit het gezichtspunt van de vader en wat anderen met succes hebben geprobeerd en gerealiseerd om hun kinderen goed op te voeden. In dit boekje zullen vaders en potentiële vaders ontdekken hoe de opstandigheid van pubers tot een zeer positief leermoment kan worden...
Lees meer...
 
Father: the family protector
Father, The Family ProtectorDit boek is een aanvulling op het boek ‘Compass: a handbook on parent leadership’, waarin de specifieke rol wordt uitgelegd die de vader heeft in het gezin...
Lees meer...
 
Als man je eigen weg vinden
Als man je eigen weg vindenWat betekent het om man te zijn in de 21ste eeuw? Veel mannen zijn onzeker over hun rol en over hun plaats in de samenleving. Voor hen beschrijft de schrijver achttien mannen uit de bijbel, eigenlijk archetypen. Zo zijn er Jakob - de vader, Mozes - de leider, Salomo - de minnaar en Simson - de krijger. Deze mannen tonen aan hoe je met je mannelijke energie in het leven kunt staan.
Lees meer...
 
De 60 minuten vader
De 60 minuten vaderElk succes heeft negatieve bijverschijnselen. Zo niet het succes als man en vader. Als je daarin slaagt, vaart al het andere er wel bij. Ga er even voor zitten. Lees in 60 minuten hoe je een goede vader kunt zijn.
Lees meer...
 
De kracht van een biddende man
De kracht van een biddende manJe houdt van je vrouw, en je wilt niets liever dan haar gelukkig zien. Er is geen betere manier om haar lief te hebben dan voor haar te bidden. De kracht van een biddende man tintelt van de verwachting dat God in je huwelijk zal werken, als je Hem erom vraagt...
Lees meer...
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design