Family Bookshop
Vrouw en moeder
Leuke meiden die nog bidden voor het eten
Leuke meiden die ook nog bidden voor het etenNegen vrouwen, in de leeftijd van 25 tot 50 jaar, worden uitgedaagd om te verwoorden welke rol het geloof in hun leven speelt. Negen vrouwen die van het leven houden en de kerk en maatschappij een warm hart toedragen, maken de lezer deelgenoot van hun leven.
Lees meer...
 
Female ambition: how to reconcile work and family
Female ambitionHet boek beschrijft een aanpak hoe door middel van gezinsverantwoordelijke ondernemingen en een actieve inzet van man én vrouw een nieuwe balans gevonden kan worden om werk en gezin beter met elkaar in balans te brengen.
Lees meer...
 
Vreugde door overgave aan Hem
Vreugde door overgave aan HemBoek van de oprichtster van Mothers Prayers, wereldwijde gebedsgroepen van moeders. De overgave van mijn leven aan de Wil van God, onze Vader, heeft mij heel veel vreugde gegeven. Ik heb zijn wonderbare en liefdevolle leiding op vele manieren mogen ervaren. Ik hoop nu dat, door het getuigenis van mijn ervaringen dit boekje, u als lezer tot meer inzicht en begrip zal komen van wat overgave werkelijk is. Dat u hierdoor bemoedigd mag worden en die vreugde ten volle mag ervaren.
Lees meer...
 
While they were sleeping
While they were sleepingZou je graag het hart en de daden van je kinderen willen vormen? Een van de manieren om kinderen tot gelovige mensen op te voeden is om veel en vaak te bidden voor hun karakter. Dit boek beschrijft hoe moeders kunnen bidden voor hun kinderen, in enkele minuten iedere dag. Het is een boodschap die het leven van moeder en kind kan omvormen.
Lees meer...
 
De fascinerende vrouw
De fascinerende vrouwEen vrouw is fascinerend. De diepte van haar wezen is onpeilbaar. Haar schoonheid is betoverend. Haar verlangen naar romantiek is onuitwisbaar, evenals haar droom om een onvervangbare rol te spelen in een groot avontuur...
Lees meer...
 
Moeder zijn, en het nog leuk vinden ook
Moeder zijn, en het nog leuk vinden ookDe schrijfsters (zussen en moeders) vertellen op een openhartige en soms grappige manier, met relevante verhalen en nuttige tips, hoe je zelfs in de moeilijkste omstandigheden vreugde kunt vinden. Als je het echt leuk wilt vinden om moeder te zijn, begin dan meteen: dit boek zal je hart veranderen!
Lees meer...
 
Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus
Mannen komen van Mars, vrouwen van VenusDit bekende boek laat een aantal kenmerkende verschillen zien tussen man en vrouw en biedt zo wederzijds begrip en inzicht, met veel herkenbare voorbeelden. Niet geschreven vanuit christelijk perspectief op huwelijk en gezin.
Lees meer...
 
Brief van Paus Johannes Paulus II aan de vrouwen
Brief van paus Johannes Paulus II aan de vrouwenBrief van paus Johannes Paulus II aan de vrouwen (1995), bij gelegenheid van de UN conferentie in Bejing.
Lees meer...
 
Mulieris dignitatem
Mulieris dignitatemApostolische brief van paus Johannes Paulus II over de roeping en de waardigheid van de vrouw.
Lees meer...
 
Je ware vrouwelijkheid ontdekken
Je ware vrouwelijkheid ontdekkenVeel vrouwen staan tegenwoordig onder druk door de verschillende rollen die ze moeten spelen. Ze vragen zich af hoe ze die rollen moeten combineren en wie ze uiteindelijk zijn. Als wegwijzer bij hun zoektocht beschrijven Anselm Grün en Linda Jarosch veertien vrouwentypen die corresponderen met vrouwen uit de bijbel...
Lees meer...
 
De vrouw met zelfvertrouwen
De vrouw met zelfvertrouwenHoe vindt zij kracht in een turbulente wereld. (Ingrid Trobisch) “Zekerheid begint in je hart. Het is het gevoel dat je speciaal bent, het besef van jouw uniek zijn.” Ingrid Trobisch bemoedigt de vrouw in haar vrouw zijn en gaat in op speciale problemen waarmee de hedendaagse vrouw geconfronteerd wordt.
Lees meer...
 
Elk kind heeft een biddende moeder nodig
Elk kind heeft een biddende moeder nodigEen biddende moeder kan een enorme invloed hebben op het leven van haar kinderen. Dit boek is gebaseerd op de gebruiken van “Moms in Touch” en laat zien hoe je je gezin kunt ondersteunen door gebed.
Lees meer...
 
De 60 minuten moeder
De 60 minuten moederEr zal geen moeder zijn die niet haar voordeel kan doen met dit boekje. Speciaal geschreven voor de vrije uurtjes. Dit boekje beantwoordt vele vragen...
Lees meer...
 
De kracht van een biddende vrouw
De kracht van een biddende vrouwJe huwelijk wordt echt niet beter door erover te piekeren, maar als je ervoor bidt, verandert er wat. Iedere vrouw die naar een intiemere relatie met haar man verlangt, zal gesterkt worden door deze frisse kijk op de kracht van het gebed.
Lees meer...
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design