Netwerk
Natuurlijke geboorteregeling
Natural Family Planning Afdrukken E-mail

NFP NederlandVoor wie op zoek is naar een (nieuwe) methode voor geboorteregeling, kan eens denken aan een natuurlijke. De betrouwbaarheid is vergelijkbaar met die van de pil en heeft als groot voordeel dat er niet (medisch) wordt ingegrepen in je natuurlijke vruchtbaarheid. Er zijn twee methodes, NFP en Billings, waarnaar veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

link NFP: www.nfp-nederland.nl
link Billings: http://www.woomb.org/index_nl.html

 
Couple to couple league Afdrukken E-mail
Couple to Couple LeagueEen internationale, interreligieuze organisatie die succesvolle en effectieve methodes voor natuurlijke geboorteregeling wil overdragen van echtpaar op echtpaar.

link: www.ccli.org
nederland: www.ccl-nederland.nl
 
Fertility Care Afdrukken E-mail
FertilityCareOnvruchtbaarheid is een toenemend probleem. Een op de zes stellen ondervindt moeilijkheden bij het zwanger raken en zoekt hulp. Met de hoopgevende vruchtbaarheidsmethode van FertilityCare kunnen veel vrouwen en (echt)paren geholpen worden om op natuurlijke wijze zwanger te raken. In de Verenigde Staten volgen stellen het programma veelal in verband met gezinsplanning, in Europa wenden veel stellen die onvruchtbaar lijken zich tot het Fertility Care-programma. De uitstekende resultaten worden ook behaald bij stellen die vergeefs geprobeerd hebben met behulp van een kunstmatige methode (IVF of ICSI) zwanger te raken. Het Vaticaan ondersteunt het Fertility Care programma van harte, omdat de methode werkt naar een natuurlijke conceptie.

email Nederland: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
link Amerikaanse site: www.fertilitycare.org
link Ierse site: www.fertilitycare.net
 
RK Documenten dossier ‘Geboorteregeling’ Afdrukken E-mail
Dossier ‘Geboorteregeling’ met een omvangrijke verzameling teksten en documenten uit de wereldkerk

link: www.rkdocumenten.nl/dossier.php?dossier=20
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design