Nieuws
Nieuw instituut voor huwelijk en gezin Afdrukken E-mail
woensdag 20 september 2017
Met een nieuwe motu proprio heeft paus Franciscus de juridische status van het Johannes Paulus II Instituut voor Huwelijk en Familie gewijzigd, waardoor het officiëel een theologisch en wetenschappelijk instituut wordt.
Lees meer...
 
Gebed voor traditioneel huwelijk Afdrukken E-mail
vrijdag 15 september 2017
Video van Mgr. Kennedy voor een maand van gebedAan het begin van een referendum over het ‘homo­hu­we­lijk’ in Australië roepen de lokale bisschoppen op tot een maand van gebed en vasten voor de versterking van het traditionele huwelijk en het gezin.
Lees meer...
 
Nog 10 dagen... Afdrukken E-mail
woensdag 13 september 2017
Opgroeisymposium 2017Nog 10 dagen... en dan is het op­GROEI­sym­po­sium! Het opGROEI­symposium ondersteunt ouders en opvoeders die vanuit een gelovige kijk op het leven hun kinderen een seksuele opvoeding willen geven.
Lees meer...
 
Nieuwe petitie tegen Second Love Afdrukken E-mail
woensdag 06 september 2017
Second Love billboardDe reclame voor over­spel­web­site ‘Second Love’ op radio, televisie en bushokjes heeft tot een hernieuwde protest­actie geleid. Op CitizenGo.org heeft een nieuwe petitie binnen een week al ruim 46.000 hand­tekeningen verzameld.
Lees meer...
 
opGROEIsymposium 2017 Afdrukken E-mail
woensdag 06 september 2017
opGROEIsymposium 2017Rond het thema ‘Mijn kind, ik gun je het beste’ vindt zaterdag 23 sep­tem­ber 2017 het opGROEIsymposium plaats in Hilversum. Het symposium ondersteunt ouders en opvoeders die zelf seksuele opvoeding willen geven.
Lees meer...
 
Gebed Wereldgezinsdagen Afdrukken E-mail
dinsdag 05 september 2017
Gebed Wereldgezinsdagen 2018Ter voorbereiding op de Wereldgezinsdagen in Dublin, Ierland, is zaterdag 2 september een officiëel gezinsgebed uitgebracht. Als we dit gebed dagelijks bidden in onze gezinnen, zal het zeker vrucht dragen!
Lees meer...
 
Retraite Pure Womanhood Afdrukken E-mail
maandag 04 september 2017
Pure Womanhood - Retraite 20-22 oktober 2017‘Pure Womanhood’ organiseert dit najaar weer een retraite voor vrouwen van ongeveer 16 tot 30 jaar oud. Een uitge­lezen kans om je even terug te trekken uit de dagelijkse sleur, ook voor jonge verloofden en pasgetrouwden.
Lees meer...
 
Gezinsweekend Bisdom Roermond Afdrukken E-mail
maandag 04 september 2017
Gezinsweekend Bisdom RoermondKatholieke gezinnen zijn van harte uitgenodigd om in dit weekend samen het geloof te vieren, te bele­ven en te verdiepen. We zijn voor de 15e keer te gast in het schilderachtige kloosterdorp Steyl in het klooster van de Missie­zusters.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 58 van 2110

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design