Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Blogs
Een andere Advent, een andere Kerst Afdrukken E-mail
OktoberfestAls het RK Geloof en zijn kerkelijke feesten verdwijnen, lijken er allerlei andere soorten feesten en festiviteiten te komen. Een soort culturele revolutie lijkt het wel.
Lees meer...
 
Luc Afdrukken E-mail
TomaatjeToen Denise vorig jaar nog in groep 7 zat, kwam Luc naast haar zitten. Dat was niet omdat ze zulke dikke maatjes waren, maar omdat het moest van de juf. Luc is al sinds mensenheugenis de grootste relschopper van de klas. Omdat Denise op school doorgaans heel rustig is en aandachtig haar werk doet, verwachtte juf dat Luc wat braver zou worden.
Lees meer...
 
Een kamertje vrij Afdrukken E-mail
Donatuskerk in Zadar, KroatiëOnze jongens wonen inmiddels allemaal op kamers. Toch wil je als ouders verbonden met ze blijven. Er gebeuren ook telkens dingen waardoor dat het geval is. Meehelpen verhuizen van spullen en hun kamer inzegenen. Vieren van het behalen van een diploma. Meeleven en uitwisselen van berichtjes via de WhatsApp. We houden ook hun oude kamer in ons huis vrij voor ze, waardoor het gemakkelijk is thuis te komen. Dat gebeurt gelukkig regelmatig. In de weekenden maar ook zomaar door de week.
Lees meer...
 
Jim Afdrukken E-mail
Jim, ga je mee naar de aanbiddingsavond?Bij de doop van Anna, het meisje dat met Pasen gedoopt is in onze parochie, was Jim aanwezig. Anna had hem leren kennen op straat tijdens het uitlaten van haar hondje. Jim is een jongen van zestien jaar, uit huis geplaatst met een dramatisch verhaal. Hij is niet gedoopt en heeft geen enkele gelovige achtergrond.
Lees meer...
 
Meer...

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design