Blogs
Parochie Afdrukken E-mail
Happy churchHet leven hier in Houston is natuurlijk geen ‘hemel op aarde’, zeker niet na Harvey. Maar, qua parochie komen we toch een eind in de buurt! Om eerlijk te zijn: ik zit soms met tranen in mijn ogen in de mis: dat een parochie zo’n gemeenschap kan zijn, waar Christus helemaal centraal staat, in een land dat net zo rijk en modern is als dat van ons, hoe is het mogelijk?
Lees meer...
 
Harvey Afdrukken E-mail
Orkaan Harvey“Rare jongens, die Amerikanen”, dacht ik afgelopen woensdagavond nog uiterst naïef bij de Walmart: meerdere mensen hadden hun kar tot de nok toe gevuld met flesjes water.
Lees meer...
 
Houston Afdrukken E-mail
Transport in AmerikaHet bevalt ons prima in Houston. Het is lekker warm, dagelijks ruim boven de dertig graden, en als dat een tikkie ondragelijk wordt gaan we ergens binnen zitten waar de airco alles minstens tien graden afkoelt. De Amerikanen zijn bijzonder aardig en heten je welgemeend “welcome in the United States of America” als het Europese bankpasje dienst weigert bij het afrekenen.
Lees meer...
 
Todo list Afdrukken E-mail
Real Estate in Houston (foto: Euthman)Als u dit stukje leest, zit ik in Houston in de VS. Waarschijnlijk loop ik op dit moment achter een makelaar aan een Amerikaans huis binnen bij een buiten temperatuur waarvan de mussen van het dak vallen. We gaan acht huurhuizen bekijken en aan het eind van vrijdag 21 juli moeten Edwin en ik besluiten welke we nemen. Da’s nog een hele puzzel, want of-ie 3½ of 4½ bad­ka­mers heeft kan me niet schelen, maar wel of de verbinding met school handig is en of het een beetje gezellig te krijgen is met die balzalen van kamers. Da’s voor dan, nu zitten we nog midden in de drukte.
Lees meer...
 
Meer...

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design