Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Blogs
Geloof Afdrukken E-mail
Zegen dit kindMet onze dochter is het nog niet goed… Tja, dan ben je ingehuurd om hier gezellige columns te schrijven over je gezinsleven, maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn.
Lees meer...
 
Een andere Advent, een andere Kerst Afdrukken E-mail
OktoberfestAls het RK Geloof en zijn kerkelijke feesten verdwijnen, lijken er allerlei andere soorten feesten en festiviteiten te komen. Een soort culturele revolutie lijkt het wel.
Lees meer...
 
Luc Afdrukken E-mail
TomaatjeToen Denise vorig jaar nog in groep 7 zat, kwam Luc naast haar zitten. Dat was niet omdat ze zulke dikke maatjes waren, maar omdat het moest van de juf. Luc is al sinds mensenheugenis de grootste relschopper van de klas. Omdat Denise op school doorgaans heel rustig is en aandachtig haar werk doet, verwachtte juf dat Luc wat braver zou worden.
Lees meer...
 
Een kamertje vrij Afdrukken E-mail
Donatuskerk in Zadar, KroatiëOnze jongens wonen inmiddels allemaal op kamers. Toch wil je als ouders verbonden met ze blijven. Er gebeuren ook telkens dingen waardoor dat het geval is. Meehelpen verhuizen van spullen en hun kamer inzegenen. Vieren van het behalen van een diploma. Meeleven en uitwisselen van berichtjes via de WhatsApp. We houden ook hun oude kamer in ons huis vrij voor ze, waardoor het gemakkelijk is thuis te komen. Dat gebeurt gelukkig regelmatig. In de weekenden maar ook zomaar door de week.
Lees meer...
 
Meer...

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design