Fatima en de hoop op vrede Afdrukken E-mail
donderdag 11 mei 2017
Fatimaconferentie - 31 mei 2017Wie meer wil weten over de betekenis van de toe­wijding aan het Onbevlekte Hart van Maria voor Kerk en samen­leving in de een­en­twin­tig­ste eeuw is welkom op woens­dag­avond 31 mei 2017 in het Sint-Janscentrum in ’s-Herto­gen­bosch.

De avond begint al vroeg om 17.45 uur met belegde broodjes waarna van 18.30 tot 21.00 uur drie sprekers-van-formaat zullen spreken in het kader van het 100-jarig jubileum van de Mariaverschijningen in Fatima.

 • Fatima en de martelaren van de twintigste eeuw - “In ons lichaam aanvullen wat nog ont­breekt aan het lijden van Christus” (Kol 1,24)
  Pater Dr. Gonzalo Ruiz Freites, Docent Bijbelse Theologie
 • De toewijding van onze gezinnen aan Maria in het licht van Fatima
  Mgr. Dr. J.W.M. Hendriks, Hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam
 • Fatima, Rusland en de moederlijke zorg van Maria: een getuigenis
  Moeder Anima Christi, Missionaris in Rusland

Voor lezers van deze website springt de lezing van Mgr. Jan Hendriks, Hulpbisschop van Bisdom Haarlem-Amsterdam eruit. Hoe kunnen we onze gezinnen toewijden aan Maria, wat kunnen we daarvoor doen en wat zijn de vruchten van zo’n toewijding?

Meer informatie en aanmelden


 • Zr. Montserrat, 06-44946741, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 • Mevr. Truus Verheijen, 06-21238652, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design