Radio Maria CD met Marialiederen Afdrukken E-mail
vrijdag 29 september 2017
Radio Maria CD - Weesgegroet MariaRadio Maria presenteert Weesgegroet Maria, een cd die het katholieke radiostation in eigen beheer produ­ceerde. In februari 2018 bestaat Radio Maria Nederland 10 jaar en met deze cd-presentatie dient het eerste feestelijke moment zich nu al aan.

“Op de radio draaien we met grote regelmaat een Marialied”, zegt Lars Gerfen, samen met technicus Dirk Sloos, verantwoordelijk voor de productie van de CD. “Meestal is de setting een koor of samenzang begeleid door het orgel. Prachtig natuurlijk, maar we hebben ervoor gekozen om het op deze cd een keer anders te doen. We brengen het repertoire in een kleinere, intiemere setting. Het resultaat is verfrissend en verrassend. De liederen, met de tot verbeelding sprekende teksten, komen gegarandeerd op een nieuwe manier tot je.”

De cd is te bestellen via de website of door, op werkdagen, te bellen naar de receptie. Vanaf begin oktober is de cd leverbaar.


Radio Maria Nederland is onderdeel van de World Family of Radio Maria en is te ontvangen via DAB+, de speciale Radio Maria app en internet.
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design