Eenverdieners schrijven brieven Afdrukken E-mail
dinsdag 14 november 2017
SGP: Oproep aan eenverdienersMet een brievenactie gaat de SGP in de Tweede Kamer een lans breken voor de vele eenverdie­ners die nu onevenredig veel belasting moeten betalen. Binnen 24 uur reageerden meer dan tweehonderd eenver­die­ners terwijl het streven 150 brieven was!

“Heel veel Kamerleden weten niet dat er in Nederland een half miljoen eenverdieners gezinnen zijn. Ze weten ook niet dat het verschil in belastingdruk vergeleken met tweeverdieners, soms wel achtduizend euro is. Ze weten ook niet dat het om gewone huishoudens gaat. Omdat er in de media nauwelijks aandacht voor is.

De SGP wil zorgen dat álle 150 Tweede Kamerleden een brief krijgen van een eenverdienershuishouden. Graag met een foto erbij! Want we willen de half miljoen eenverdienershuishoudens een gezicht geven. En we willen ook zorgen dat we die post vrijdagmiddag in alle 150 postvakjes kunnen leggen.

Daarnaast willen we alle 150 brieven ook kopiëren en aan Staatssecretaris Snel geven. Hij is verantwoordelijk voor de Belastingdienst en de maatregelen voor eenverdieners en tweeverdieners.”

Dinsdag 21 november vergadert de Tweede Kamer over het Belastingplan en zal de SGP in ieder geval de oneerlijke belastingdruk van eenverdieners aan de kaak stellen.
 

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design