Gelukkige kinderen met down
vrijdag 17 november 2017
T21 Photo ProjectOp de website Mail Online, onder de afdeling Femail, is een uitgebreid artikel ver­schenen over kinderen met het syndroom van down. Zeven moeders delen de prachtige verhalen en foto’s van hun kinderen die het leven vervolmaken!
Lees meer...
 
Week van het katholiek onderwijs
donderdag 16 november 2017
Week van het Katholiek OnderwijsIn de Week van het Katholiek Onderwijs vieren we dat het Katholiek Onderwijs bestaat en dat zoveel mensen zich met hart en ziel hiervoor inzetten. Dit jaar wordt de week gehouden van maandag 11 t/m vrijdag 15 december.
Lees meer...
 
Gezin tegengif tegen individualisme
dinsdag 14 november 2017
Pausboodschap“Het gezin dat uit een huwelijk ontstaat, schept vruchtbare banden en zijn het meest doeltreffende tegengif voor het op hol geslagen individualisme”, zei paus Franciscus in een videoboodschap voor een symposium van de Italiaanse Bisschoppenconferentie.
Lees meer...
 
Eenverdieners schrijven brieven
dinsdag 14 november 2017
SGP: Oproep aan eenverdienersMet een brieven­actie gaat de SGP in de Tweede Kamer een lans breken voor de vele eenverdieners die nu onevenredig veel belasting moeten betalen. Binnen 24 uur reageerden meer dan tweehonderd eenverdieners terwijl het streven 150 brieven was!
Lees meer...
 
Mars voor het Leven - 9 december
dinsdag 14 november 2017
Mars voor het Leven 2017Wereldwijd is er een groeiend aantal mensen dat strijd tegen het in vele landen gelegaliseerd afbreken van zwanger­schappen. Grote marsen voor het leven in o.a. de VS, Frankrijk en de Filipijnen tonen een opleving door met name jonge mensen!
Lees meer...
 
Reserveer het koffertje van Samuel
dinsdag 14 november 2017
Het Koffertje van SamuelOm de feest­vreug­de over 30 jaar Samuel Advies uit te drukken reizen maar liefst tien ‘Koffertjes van Samuel’ door Nederland en België. Inmiddels hebben al tientallen gezinnen het koffertje een week in huis gehad of gereserveerd voor later.
Lees meer...
 
Wanneer begon jouw hart te kloppen?
maandag 13 november 2017
4 t/m 9 december 2017 - Week van het LevenEen groep prolife-organisaties verenigd in de Stichting Platform Zorg voor Leven organiseert van maandag 4 t/m zaterdag 9 december 2017 een bewust­wor­dings­cam­pagne over de waarde van het onge­bo­ren leven: de Week van het Leven.
Lees meer...
 
Trump blokkeert abortus op G7
zaterdag 11 november 2017
G7 topontmoetingDe Amerikaanse regering onder leiding van Trump heeft politieke en financiële steun voor abortusgroepen geblokkeerd op de recente G7 en ook G20 topontmoetingen van de grootste economieën in de wereld.
Lees meer...
 
Blog: Iets over trouwen
zaterdag 11 november 2017
Iets over trouwen...Lidwine, een van de schrijvers achter de blog Pure Woman­hood, beschrijft een maand na de brui­loft hoe ze naar de grote dag heeft toegeleefd, hoe ze de grote dag heeft beleefd en over de wittebroodsweken.
Lees meer...
 
CASA klinieken failliet verklaard
donderdag 09 november 2017
Poppetje van een ongeboren baby van 10 wekenDe CASA abortus­kli­nieken zijn officiëel failliet verklaard. In augustus waren CASA Medical en CASA Nederland al failliet. Mogelijk betekent het dat zorgverzekeraars kunnen fluiten naar de miljoenenclaims wegens fraude en de klinieken onder een nieuwe stichting een doorstart kunnen maken.
Lees meer...
 
Audio van het opGROEIsymposium
dinsdag 07 november 2017
Birgitte Kelle (foto: Wim Koopman)Bij het opGROEI­sym­po­sium, waarin seksuele opvoeding altijd centraal staat, heeft Radio Maria opnames gemaakt van de drie hoofd­lezingen. Wie er niet bij kon zijn, het juist nog eens wil horen of gewoon geïnteresseerd is, kan de opnamen nu afluisteren op de site.
Lees meer...
 
Het Koffertje van Samuel
maandag 06 november 2017
Het Koffertje van SamuelIs het Koffertje al bij jullie op bezoek geweest? Met het leuke initiatief ‘Het Koffertje van Samuel’ wil Samuel Advies gezinnen stimuleren en helpen om het gebed in het gezin een plek te geven. Binnen onze zeven bisdommen en ook in België reizen de koffertjes van gezin naar gezin.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design