Scholars statement
woensdag 21 september 2016
Scholars statementEen ‘Scholars State­ment’ onder­tekend door ruim honderd katholieke ge­leer­den roept de Katho­lieke Kerk op haar stand­punt over het gebruik van anti­con­cep­tie­middelen te herzien. Kan Humanae Vitae de prullebak in?
Lees meer...
 
Gezinsdagen OLV ter nood Heiloo
maandag 19 september 2016
Gezinsdagen HeilooVanaf zondag 11 september 2016 t/m zondag 11 juni 2017, worden bij Onze Lieve Vrouw ter Nood, met een frequentie van een maand, 9 zondagen georganiseerd voor gezinnen die zich willen verdiepen in het katholieke geloof.
Lees meer...
 
NPV filmpje ter bewustwording
vrijdag 16 september 2016
NPV filmpje ter bewustwordingDe NPV en het Erfocentrum hebben met financiële ondersteuning van Stichting Voorzorg Utrecht een film gelanceerd waarmee zij de samenleving bewust willen maken van de impact van reacties op ouders die een kind krijgen met een aandoening.
Lees meer...
 
Boek - Theologie van het Lichaam
donderdag 15 september 2016
Boek - De Theologie van het LichaamHet heeft even geduurd, maar nu is hij er dan toch: de Nederlandse vertaling van De Theologie van het Lichaam in de vorm van een indrukwekkend boek. Uitgeverij Betsaida heeft het uitgegeven en zondag 11 september is het gepresenteerd.
Lees meer...
 
Mexicanen voor traditioneel gezin
woensdag 14 september 2016
Meer dan een miljoen mensen de straat op voor tradioneel gezin en tegen 'homohuwelijk' (foto: LifeSiteNews)In 122 Mexi­caanse ste­den zijn zater­dag 10 sep­tem­ber 2016 in totaal meer dan een miljoen Mexi­canen de straat op gegaan om te demon­streren voor het tra­di­tio­nele gezin en tegen een drei­gende erkenning van het ‘homo­huwelijk’.
Lees meer...
 
Pure Womanhood weekend
dinsdag 13 september 2016
Retraite Pure WomanhoodEen weekend o.l.v. kapelaan Johannes van Voorst, in samenwerking met Chiara van Voorst en Lidwine Buirma voor jonge vrouwen van 16-25 jaar wordt 14 t/m 16 oktober 2016 georganiseerd in Priorij Nazareth, Tegelen.
Lees meer...
 
Minister voor familie en gezin
dinsdag 13 september 2016
Ministerie van Familie en GezinHernieuwde invoe­ring van een minis­ter voor familie en gezin en een maat­schap­pe­lijke stage zijn twee van de vijftien voor­stellen die de meeste stemmen kregen op een partij­bijeen­komst van het CDA op zaterdag 10 september.
Lees meer...
 
Gezinsweekend Bisdom Roermond
zaterdag 10 september 2016
Gezinsweekend Bisdom RoermondKatholieke gezinnen zijn van harte uitge­nodigd om in dit weekend samen het geloof te vieren, te bele­ven en te verdiepen. We zijn te gast in het schil­der­achtige klooster­dorp Steyl in het klooster van de Missie­zusters.
Lees meer...
 
Week van het Leven
woensdag 07 september 2016
Week van het LevenDe Week van het Leven staat ingepland van 6 t/m 12 november 2016. Het Platform Zorg voor het Leven, een samenwerking van pro-life-organisaties wil met een campagne aandacht vragen voor het recht op leven.
Lees meer...
 
Geaborteerde baby’s herdacht
zaterdag 03 september 2016
National Day of Remembrance for Aborted ChildrenIn de Verenigde Staten is het zaterdag 10 september (2e zaterdag in september) nationale herdenkingsdag voor geaborteerde kinderen. Herdenkingen zullen worden gehouden op 145 locaties, veelal op begraafplaatsen.
Lees meer...
 
Europascouts zoeken hulp
vrijdag 02 september 2016
EuropascoutsDe groeiende beweging van Europascouts Nederland is op zoek naar hulp! Steek de handen uit de mouwen! Zit er een leider in jou of wil je op een andere manier helpen? Wacht niet langer af en meldt je!
Lees meer...
 
YouCat Jongerenbijbel
donderdag 01 september 2016
YouCat JongerenbijbelDe YouCat collectie wordt steeds groter. Meldden we eerder al de DoCat app, nu is ook de YouCat Jongerenbijbel verschenen. Het voorwoord is van niemand minder dan paus Franciscus.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design