Europascouts zoeken hulp
vrijdag 02 september 2016
EuropascoutsDe groeiende beweging van Europascouts Nederland is op zoek naar hulp! Steek de handen uit de mouwen! Zit er een leider in jou of wil je op een andere manier helpen? Wacht niet langer af en meldt je!
Lees meer...
 
YouCat Jongerenbijbel
donderdag 01 september 2016
YouCat JongerenbijbelDe YouCat collectie wordt steeds groter. Meldden we eerder al de DoCat app, nu is ook de YouCat Jongerenbijbel verschenen. Het voorwoord is van niemand minder dan paus Franciscus.
Lees meer...
 
Mum dad and kids
woensdag 31 augustus 2016
Europees burgerinitiatief Mum, dad and kidsEen nieuw Europees burger­initiatief is onlangs opgezet ‘voor de bescherming van het huwelijk en het gezin’. De actie, onder de titel ‘mum, dad and kids’, wil zoveel mogelijk hand­te­ke­ningen verzamelen.
Lees meer...
 
Moederretraite België
woensdag 31 augustus 2016
Moederretraite BelgiëNederland heeft een nieuw export­product: de Moederretraite. In februari 2017 wordt een retraite georganiseerd bij de Zuster van Liefde te Kortemark. Leider zal zijn Filip De Rycke, rector van het Sint-Janscentrum ’s-Hertogenbosch.
Lees meer...
 
Stil weekend in Thorn
donderdag 25 augustus 2016
Foyer de Charité - Marthe Robin - ThornIn het pittoreske witte stadje Thorn vindt in het week­end van 9 t/m 11 sep­tem­ber 2016 een stil week­end plaats. Het wordt geor­ga­ni­seerd door de Foyer de Charité - Marthe Robin o.l.v. Foyervader A. Pierik.
Lees meer...
 
‘Gods plan met je lichaam m/v’
dinsdag 23 augustus 2016
Gods plan met je lichaam m/v door schrijver Jason EvertEerder publi­ceerde Uitge­ve­rij Betsaida al het boekje Pure Womanhood, geschreven door Crystalina Evert. Nu is tevens het boek Gods plan met je lichaam m/v beschik­baar van Jason Evert.
Lees meer...
 
Feest van de gezinnen
maandag 22 augustus 2016
Feest van de gezinnen - 11 september 2016 - ScherpenheuvelOp zondag 11 september 2016 wordt in de Mariahal te Scherpenheuvel (B) weer het Feest van de Gezinnen georganiseerd. ’s Middags wordt het boek Theologie van het Lichaam gepresenteerd dat door Betsaida wordt uitgegeven.
Lees meer...
 
Nieuw onderzoek gender id
maandag 22 augustus 2016
The New Atlantis - Seksualiteit en Gender: bevindingen uit de biologische, psychologische en sociale wetenschappenEen nieuw rapport dat 22 augustus 2016 is gepubliceerd in het tijdschrift The New Atlantis, bestrijdt de algemene teneur van berichten in de media over seksuele geaardheid en gender identiteit.
Lees meer...
 
‘Het katholieke geloof ontdekken’
donderdag 18 augustus 2016
Het katholiek geloof ontdekkenDit boek is primair voor kinderen maar eigenlijk ook een boek voor het hele gezin. Het katholieke geloof ontdekken biedt een mogelijkheid om samen het katholieke geloof te (her)ontdekken.
Lees meer...
 
Afdeling voor Leken, Gezin en Leven
donderdag 18 augustus 2016
Mgr. Kevin FarrellPaus Franciscus heeft woensdag 17 augustus mgr. Kevin Farrel van Dallas, Texas (VS), benoemd tot eerste prefect van de nieuw gecreëerde afdeling (dicasterie) voor de Leken, het Gezin en het Leven.
Lees meer...
 
Boekje - Pure Womanhood
woensdag 17 augustus 2016
Boek - Pure WomanhoodTijdens het KCV Celebrate Festival in Stadskanaal is een nieuw boekje gepresenteerd van Uitgeverij Betsaida: Pure Womanhood. Dit boekje is gericht op de jonge volwassen vrouw, vanuit de overtuiging dat zij waardevol en kostbaar is.
Lees meer...
 
Marriage Course Voorburg
dinsdag 16 augustus 2016
Bert en Gabriella BuirmaVanaf zondag 11 september 2016 wordt in Voorburg weer een Marriage Course aangeboden in Bisdom Rotterdam. De cursus wordt gegeven door Gaby en Bert Buirma, ervaren cursusleiders uit het Bisdom Utrecht.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design