Nieuw Onze Vader voor kinderen
dinsdag 15 november 2016
Nieuwe Onze VaderVanaf de eerste zondag van de Advent wordt het nieuwe Onze Vader ingevoerd in Nederland en Vlaanderen. Speciaal voor kinderen zijn er twee producten die kunnen helpen snel het nieuwe Onze Vader te leren.
Lees meer...
 
Goede week voor prolife
zondag 13 november 2016
Uur van Licht - 30000 waxinelichtjes op het Plein in Den HaagAfgelopen week was een bijzondere week die in het teken stond van het Leven. Zo werden in Den Haag 30.000 waxinelichtjes neergezet en is in de VS een president gekozen die veel prolife maatregelen heeft beloofd.
Lees meer...
 
Ons Dagelijks Brood in prijs verlaagd
vrijdag 11 november 2016
Boek - Ons Dagelijks Brood - Advent en KersttijdHet is weer bijna Advent - begin van het nieuwe kerkelijk jaar A. Tijd om weer het boek Ons Dagelijks Brood - Advent en Kerstmis tevoorschijn te halen, of om het nog snel te bestellen zodat je het op tijd in huis hebt.
Lees meer...
 
Week van het Katholiek Onderwijs
dinsdag 08 november 2016
Week van het Katholiek OnderwijsVoor de derde keer organiseert de Nederlandse Katholieke Schoolraad (NKSR) wordt een Week van het Katholiek Onderwijs georganiseerd. Deze week van maandag 7 t/m vrijdag 11 november 2016 staat in het teken van Hoop.
Lees meer...
 
Pixar maakt filmpje over Fatima
maandag 07 november 2016
Kortfilm over FatimaHet Amerikaanse animatiebedrijf Pixar maakt een ‘kortfilm’ naar aanleiding van de honderdste verjaardag van de Maria­ver­schijningen in Fatima. Een voorproefje kan al bekeken worden dankzij RomeReports.
Lees meer...
 
Gebedscampagne Choose Life
maandag 07 november 2016
Gebedscampagne Choose Life / Kies voor het LevenAchterin diverse paro­chie­kerken liggen flyers van de gebeds­cam­pagne Choose Life / Kies voor het Leven. Achterop staat een in het Nederlands vertaald gebed voor het Leven van de Ierse bisschoppen.
Lees meer...
 
Fonds ondersteunt jonge moeders
zondag 06 november 2016
TienermoederfondsDe ChristenUnie en de VBOK gaan geld inza­me­len voor de onder­steuning van tiener­moeders. Doel is dat jonge moeders met problemen rond financiën en huis­vesting concreet geholpen kunnen worden en daardoor afzien van abortus.
Lees meer...
 
Duizend Euro kinderwagenpremie
vrijdag 04 november 2016
KinderwagenpremieDe SGP gaat de Kamer­ver­kie­zingen in met het motto: Stem voor het leven. Speer­punten van de partij zijn het be­scher­men van leven dat kwets­baar is, ervoor zorgen dat mensen veilig kunnen leven en bij­dragen aan het samen­leven, in Nederland en in de wereld.
Lees meer...
 
Oneerlijke belastingdruk
woensdag 02 november 2016
Motie Schalk om een einde aan oneerlijke belastingdrukMet het aannemen van een motie van SGP-senator Peter Schalk op 1 november 2016 in de Senaat wordt de Tweede Kamer opgedragen een einde te maken aan de oneerlijke verdeling van de belastingdruk tussen een- en tweeverdieners.
Lees meer...
 
Impulsdag Kind & Geloof Breda
maandag 31 oktober 2016
Impulsdag Kind en GeloofVoor professionals en vrij­wil­ligers actief in het kinder- en gezins­pas­to­raat organi­seert het gezins­pas­to­raat van het Sint Fran­cis­cus­centrum van Bisdom Breda op 6 december 2016 een Impulsdag ‘Kind & Geloof’.
Lees meer...
 
Leuk en leerzaam: Schoenmaatjes
maandag 31 oktober 2016
SchoenmaatjesBijna waren we het vergeten: oktober en november wordt weer de actie Schoenmaatjes gehouden. Kinderen vullen een schoenendoos met artikelen waarmee ze een kind in een ver land mee blij maken.
Lees meer...
 
Gezin is icoon van Gods verbond
zondag 30 oktober 2016
Gezin is icoon van Gods verbond“De dynamieken van de relatie tussen God, man en vrouw, en hun kinderen, zijn de gouden sleutels tot begrip van de wereld en de geschiedenis, met alles dat zij bevatten, en uit­ein­de­lijk tot het begrijpen van iets dieps dat gevonden wordt in de liefde van God zelf.”
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design