Onderzoek duurzame relaties
woensdag 05 oktober 2016
Hoogleraar Duurzame Relaties, Esther KluwerHoogleraar Duurzame Relaties Esther Kluwer zoekt deelnemers voor wetenschappelijk onderzoek. Met het invullen van een online vragenlijst laat je ook katholieke huwelijken meetellen bij het onderzoek.
Lees meer...
 
Kinderboekenweek
maandag 03 oktober 2016
Kinderboekenweek 2016Van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober 2016 is het weer Kinder­boeken­week - nou ja... ander­halve week dus. Als thema is dit jaar gekozen voor ‘Oma’s en opa’s - Voor altijd jong!’.
Lees meer...
 
Wereldoorlog om het huwelijk
zondag 02 oktober 2016
Paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan Georgië“Er is vandaag de dag een wereld­oor­log gaande om het huwe­lijk te ver­nie­ti­gen.” Dat zei paus Franciscus op de twee dag van zijn bezoek aan Georgië in gesprek met religieuzen en seminaristen.
Lees meer...
 
Bidden voor oorlogskinderen
vrijdag 30 september 2016
Kinderen bidden voor oorlogsKinderen Gezinnen, parochies, kinderclubs en scholen worden daarom gevraagd om met kinderen een Tientje van de Rozenkrans te bidden, speciaal voor de kinderen in oorlogsgebieden en die zijn moeten vluchten.
Lees meer...
 
Week van de Opvoeding
donderdag 29 september 2016
Week van de Opvoeding 2016Het Nederlands Jeugd Instituut organiseert alweer voor de zesde keer de Week van de Opvoeding van 3 t/m 9 oktober 2016. Het is goed dat er positieve aandacht is voor de opvoeding, ook voor de geloofsopvoeding!
Lees meer...
 
Week vh Leven - Radiospotje gekozen
donderdag 29 september 2016
1:7 facts of LifeMede dankzij de campagne ‘Week van het Leven’ van een consortium van prolifeorganisaties die Van 7 t/m 12 november gehouden wordt, is het taboe-onderwerp abortus weer een beetje meer bespreekbaar geworden.
Lees meer...
 
Connected! - Relatieverdieping
woensdag 28 september 2016
Connected!Je gaat regel­matig naar de kapper en geeft de auto af en toe een onder­houds­beurt. Waar­om zou je relatie dan geen onder­houd nodig hebben? Je relatie is toch je kost­baarste bezit? Inves­teer dit najaar in elkaar met Connected!
Lees meer...
 
Kinderen bidden voor Kinderen
dinsdag 27 september 2016
Kinderen bidden voor KinderenKinderen die kaarten maken en bidden voor zieke kinderen, dat is de jaar­lijks terug­kerende activiteit in ’s-Herto­gen­bosch van Kinderen bidden voor Kinderen. Jullie zijn welkom op zaterdag 1 oktober 2016 in het Sint-Janscentrum.
Lees meer...
 
Werkbedevaart Lourdes juli 2017
dinsdag 27 september 2016
Jongeren voor ziekenIn 2017 zal de Stichting Jongeren voor Zieken voor de vierde keer een 13-daagse werk­va­kan­tie naar Lourdes voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar organi­seren van 21 juli t/m 2 augustus 2017. De eerste acht aanmeldingen zijn binnen!
Lees meer...
 
Studiedag katholiek onderwijs
dinsdag 27 september 2016
Het beste ontdekken in katholiek onderwijsVoor iedereen die werkzaam is in het katholiek onderwijs wordt op zaterdag 8 okto­ber 2016 een studie­dag georga­ni­seerd in het Thomas a Kempis Leerhuis te Utrecht - wat is die katholieke identiteit?
Lees meer...
 
Sagrada Família af in 2026
dinsdag 27 september 2016
Sagrada FamíliaJordi Faulí, leidend architect van de Sagrada Família, heeft afgelopen week tijdens een perconferentie bevestigd dat de kathedraal in 2026 zal zijn voltooid, 100 jaar na de dood van architect en kunstenaar Gaudí.
Lees meer...
 
Jubileumviering Europascouts
maandag 26 september 2016
60 jaar EuropascoutsZaterdag 1 oktober vieren de Europa­scouts in Nederland hun 60-jarig bestaan. De Scouteurop’Tour doet Den Haag aan en biedt een gevarieerd programma voor jonge en oud.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design