Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Programma gezinsweekend bekend
vrijdag 17 februari 2017
Gezinsweekend 19 t/m 21 mei 2017Het programma en de sprekers voor het twintigste gezins­weekend zijn rond! Het thema: ‘Geloof, Hoop en Liefde’ was al eerder bekend maar nu is de volledige inhoud voor handen. Onze inner­lijke drijf­veren en morele kompas!
Lees meer...
 
Valentijnsverkiezing
dinsdag 14 februari 2017
ValentijnsverkiezingHet is opval­lend te noemen dat de twee kleine, nog echt chris­te­lijke par­tijen, Chris­ten­Unie en SGP, beide Valen­tijns­dag aan­grijpen om een poli­tiek state­ment te maken, in de aanloop naar de verkiezingen.
Lees meer...
 
Petitie tegen abortusfonds Ploumen
donderdag 02 februari 2017
#Abortusfonds: Niet namens ons! Zeg 'Nee' tegen minister PloumenOp de website CitizenGO.org is een petitie gestart tegen het fonds waarmee minister Ploumen (PvdA) ingaat tegen een pro-life decreet van de Amerikaanse president Donald Trump.
Lees meer...
 
125 jaar sociale encycliek
donderdag 02 februari 2017
Sociaal Saamhorig Solidair - Rerum Novarum en de actuele sociale kwestiesIn 2016 vierde de sociale encycliek Rerum Novarum haar 125e verjaardag. Het Centrum voor de Sociale Leer van de Kerk (CSLK) hield bij die gelegenheid een conferentie waarvan nu de bundel verschenen is.
Lees meer...
 
Vier je huwelijk (in de kerk)!
donderdag 02 februari 2017
Vier je huwelijk (in de kerk)!Alpha Nederland roept op om je relatie te vieren (in de kerk). Met Valen­tijns­dag in het verschiet geven ze middels een poster vijf tips voor ‘jouw kerk / gemeente’. Goede ideeën voor parochies en bisdommen!
Lees meer...
 
Verslag Huwelijkszondag Steyl
zondag 29 januari 2017
Huwelijkszondag 29 januari 2017Zondag 29 januari was Mgr. Hendriks in Steyl voor de viering van Huwe­lijks­zondag: een bezin­nings­dag voor kerkelijk gehuwden, georga­ni­seerd door het “Initiatief Huwelijks­zondag” i.s.m. het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond.
Lees meer...
 
St. Valentijn - Heilige van de Liefde
zondag 29 januari 2017
St. ValentinusIn het wekelijkse woordje dat pastoor Andy Penne ( * 14 januari 1972) rondstuurt, gaat het dit keer over Sint Valentijn. De in ’s-Hertogenbosch opgeleide Belgische priester is pastoor van de Belgische plaatsen Bever, Galmaarden en Tollembeek.
Lees meer...
 
Enthousiaste March for Life
zaterdag 28 januari 2017
March for Life Washington 2017Honderd­duizenden enthousiaste pro­lifers vulden vrijdag de straten van de Amerikaanse hoofd­stad Washington voor de jaarlijkse March for Life. De stemming was uitgelaten omdat president Donald Trump eerder die week een aantal belangrijke pro-life maatregelen had genomen.
Lees meer...
 
Anti-abortuswet VS stap verder
donderdag 26 januari 2017
Abortion betrays womenDinsdag 24 januari heeft het Huis van Afgevaardigden (~ in NL: de Tweede Kamer) een reso­lutie aangenomen tegen het gebruik van overheidsgeld voor abortus. Nu moet de Senaat (~ in NL: de Eerste Kamer) de resolutie nog aannemen.
Lees meer...
 
Vrijdag 44e March for Life
maandag 23 januari 2017
Vrijdag 27 januari 2017 - March for LifeVrijdag 27 januari 2017 zal in de stad Washington de 44e March for Life worden gehouden. Voorafgaand aan de mars is er voor katholieke deelnemers een Eucharistieviering.
Lees meer...
 
Paus: De moed om te trouwen
maandag 23 januari 2017
De moed om te trouwen“Het vergt veel moed om te trouwen in deze tijden.” Dat zei paus Franciscus zaterdag 21 januari 2017 in zijn jaarlijkse toespraak tot de leden van de Romeinse Rota in Rome.
Lees meer...
 
Marriage Week 2017
maandag 16 januari 2017
Marriageweek 2017De week vóór Valentijnsdag, van dinsdag 7 t/m dinsdag 14 februari, is internationaal ‘Marriage Week’. Ook dit jaar zijn er weer enkele activiteiten voor verloofden en gehuwden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design