Retraite Pure Womanhood
maandag 04 september 2017
Pure Womanhood - Retraite 20-22 oktober 2017‘Pure Womanhood’ organiseert dit najaar weer een retraite voor vrouwen van ongeveer 16 tot 30 jaar oud. Een uitge­lezen kans om je even terug te trekken uit de dagelijkse sleur, ook voor jonge verloofden en pasgetrouwden.
Lees meer...
 
Gezinsweekend Bisdom Roermond
maandag 04 september 2017
Gezinsweekend Bisdom RoermondKatholieke gezinnen zijn van harte uitgenodigd om in dit weekend samen het geloof te vieren, te bele­ven en te verdiepen. We zijn voor de 15e keer te gast in het schilderachtige kloosterdorp Steyl in het klooster van de Missie­zusters.
Lees meer...
 
Introductie anti-abortuspil
maandag 04 september 2017
Abortuspilstop.nlPro-life organisaties introduceren een behandeling in Nederland die in een aantal gevallen het effect van de ‘abortuspil’ kan terugdraaien. Het gaat om een initiatief van abortusinformatie.nl in samenwerking met stichting Schreeuw om Leven en het Nederlands Artsenverbond.
Lees meer...
 
Informatiedag Fidesco 7 oktober
vrijdag 01 september 2017
Fidesco informatiedagOverweeg jij om op missie te gaan naar een ontwikkelings­land om daar jouw persoonlijke- en professionele talenten in te zetten? Kom dan naar de gratis informatiedag van Fidesco.
Lees meer...
 
KISI feest 2017
vrijdag 01 september 2017
KISI feest TilburgOok dit jaar staat er een spetterend KISI feest voor de deur, met als thema “Mission: 1”. Van zater­dag 30 september tot en met zondag 1 oktober ontmoeten honderden deelnemers elkaar in Tilburg om de zevende editie van het KISI feest mee te beleven.
Lees meer...
 
Relieken HH. Louis en Zélie Martin
vrijdag 01 september 2017
HH. Louis en Zélie MartinIn de nacht van vrijdag 15 op zater­dag 16 september en vervolgens de gehele zater­dag is er een programma rondom HH. Louis en Zélie Martin, de ouders van de Heilige Theresia van Lisieux. De relieken van HH. Louis en Zélie Martin zijn dan in het Sint-Janscentrum.
Lees meer...
 
Advies: NIPT test niet in basispakket
vrijdag 01 september 2017
ChromosomenkaartHet Zorginstituut heeft begin augustus een advies uitgebracht aan de Minister van Volks­gezondheid, Welzijn en Sport waarin wordt gesteld dat vergoe­ding van de NIPT-test vanuit het basispakket “alleen mogelijk is als er sprake is van een medische indicatie”.
Lees meer...
 
Dag - Opvoeden in vrijheid
dinsdag 29 augustus 2017
Opvoeden in vrijheid: een grote uitdaging!Na een suc­ces­volle eerste bijeenkomst over het gezin op 21 mei, organiseert Stichting SoKa op zondag 17 september 2017 in Moergestel weer een ‘Dag over het gezin’ met dit keer als thema: ‘Opvoeden in vrijheid’.
Lees meer...
 
Feest van de gezinnen
maandag 28 augustus 2017
Zondag 17 september 2017 - Feest van de GezinnenOp zondag 17 september 2017 is het weer Feest van de Gezinnen in de Mariahal te Scherpenheuvel, België. Bijzonder dit jaar is de mogelijkheid relieken van H.H. Louis en Zélie Martin (ouders van de H. Theresia van Lisieux) te vereren.
Lees meer...
 
Sterke biddende moeder
maandag 28 augustus 2017
H. Monica en H. AugustinusZondag 27 augus­tus is het Feest van de H. Monica, die bekend staat om haar onophoudelijk gebed voor haar zoon Augus­tinus, de latere heilige en kerk­vader. De ‘biddende moeder’ bracht hem weer op het juiste pad.
Lees meer...
 
Vraag om heiligverklaring Frassati
zondag 27 augustus 2017
Canonize Blessed Pier Giorgio FrassatiEen groep katho­lieke jongeren heeft per brief paus Franciscus verzocht om de populaire Italiaanse ‘jongerenheilige’, student en alpinist Pier Giorgio Frassati (1901-1925) heilig te verklaren rondom de jongerensynode in 2018.
Lees meer...
 
Kind heeft grootouders nodig
donderdag 24 augustus 2017
Ik mag mijn kleinkind niet zien opgroeienDe overheid zou de familieband tussen grootouders en klein­kinderen moeten erkennen als voldoende reden om aanspraak te maken op contact met de kleinkinderen, zegt Ruud Miché, voorzitter van Stichting Voor mijn Kleinkind.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design