Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Duizenden bij Mars voor het Leven
maandag 12 december 2016
Mars voor het Leven 2016Met bussen uit heel het land zijn mensen van de prolife generatie zaterdag 10 de­cem­ber naar de Mars voor het Leven gekomen in Den Haag. De schattingen lopen uiteen van 5000 tot 8000 deelnemers.
Lees meer...
 
Moederretraites 2017
maandag 05 december 2016
Moederretraites 2017 Aarle-RixtelDe moederretraites zijn inmiddels een begrip geworden in katholiek Neder­land. Ook in 2017 zullen er weer drie retraite­week­enden zijn in Aarle Rixtel met als geeste­lijke leiding pastoor Hagen, pastoor Wilmink en Rector Schnell.
Lees meer...
 
8 December: Mantilla-dag
maandag 05 december 2016
8 december - Wear a Veil to Mass DayOp het feest van Maria Onbevlekt Ontvangen, 8 december, wordt al enkele jaren de ‘Wear a Veil to Mass Day’ (Draag een sluier naar de Mis Dag) gevierd. Lees de persoonlijke blog van Mea die vertelt waarom zij een mantilla is gaan dragen.
Lees meer...
 
Sebastiaan bij de paus
donderdag 24 november 2016
Sebastiaan en de pausWie op sociale media zit, heeft het al op allerlei manieren voorbij zien komen, dus voor diegenen met een leven plaatsen we hierbij nog het Trideo filmpje van Sebastiaan die Nederlandse tulpen aan de paus geeft.
Lees meer...
 
Thanksgiving - Oogstdankdag
woensdag 23 november 2016
Eat ham!Dankzij allerlei Amerikaanse films en sitcoms is iedere Nederlander wel bekend met het begrip Thanksgiving. Dit jaar wordt het in de Verenigde Staten gevierd op donderdag 24 november 2016.
Lees meer...
 
Frankrijk censureert downsyndroom
woensdag 23 november 2016
Frankrijk censureert filmpje - Dear Future MomDe Franse Raad van State heeft een beroep afgewezen tegen een uitzend­verbod voor een filmpje dat de nega­tieve beeldvorming over Downsyndroom wil bijstellen. Het zou moeders die hun baby met Down hebben laten aborteren kunnen verontrusten.
Lees meer...
 
Vergeving voor abortus
dinsdag 22 november 2016
Misericordia et MiseraPaus Franciscus heeft aan het einde van het jaar van barm­har­tig­heid alle pries­ters blijvend de be­voegd­heid verleend om degenen die abortus hebben gepleegd te absolveren.
Lees meer...
 
De deur staat voor je open
dinsdag 22 november 2016
Musical - De deur staat voor je openDe musical van het Emmanuel Zomerkamp 2016 zal op zondag 18 december nog een keer worden uitgevoerd als benefietvoorstelling voor het project ‘Straatkinderen terug naar huis in Rwanda’ van de Bisschoppelijke Adventsactie.
Lees meer...
 
Nieuw Onze Vader voor kinderen
dinsdag 15 november 2016
Nieuwe Onze VaderVanaf de eerste zondag van de Advent wordt het nieuwe Onze Vader ingevoerd in Nederland en Vlaanderen. Speciaal voor kinderen zijn er twee producten die kunnen helpen snel het nieuwe Onze Vader te leren.
Lees meer...
 
Goede week voor prolife
zondag 13 november 2016
Uur van Licht - 30000 waxinelichtjes op het Plein in Den HaagAfgelopen week was een bijzondere week die in het teken stond van het Leven. Zo werden in Den Haag 30.000 waxinelichtjes neergezet en is in de VS een president gekozen die veel prolife maatregelen heeft beloofd.
Lees meer...
 
Ons Dagelijks Brood in prijs verlaagd
vrijdag 11 november 2016
Boek - Ons Dagelijks Brood - Advent en KersttijdHet is weer bijna Advent - begin van het nieuwe kerkelijk jaar A. Tijd om weer het boek Ons Dagelijks Brood - Advent en Kerstmis tevoorschijn te halen, of om het nog snel te bestellen zodat je het op tijd in huis hebt.
Lees meer...
 
Week van het Katholiek Onderwijs
dinsdag 08 november 2016
Week van het Katholiek OnderwijsVoor de derde keer organiseert de Nederlandse Katholieke Schoolraad (NKSR) wordt een Week van het Katholiek Onderwijs georganiseerd. Deze week van maandag 7 t/m vrijdag 11 november 2016 staat in het teken van Hoop.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design