Canada loopt voor het leven
maandag 14 mei 2007
March for life 2007De tiende editie van de ‘Mars voor het Leven’ in Canada afgelopen vrijdag 11 mei heeft een recordaantal deelnemers van 7000 op de been gebracht.
Lees meer...
 
Family Day in Rome
zaterdag 12 mei 2007
Family Day in RomeHonderdduizenden Italianen hebben zaterdag in Rome gedemonstreerd tegen een wetsvoorstel om ongetrouwde stellen, inclusief homoseksuele, op allerlei terreinen voor de wet gelijk te stellen aan een echtpaar.
Lees meer...
 
Wereldcongres van Gezinnen
vrijdag 11 mei 2007
World Congress of Families IVMeer dan 3000 afgevaardigden van over de hele wereld verzamelden zich vrijdag 11 mei in Warschau voor de opening van het vierde Wereldcongres van Gezinnen.
Lees meer...
 
Gehuwden gelukkiger dan samenwoners
vrijdag 11 mei 2007
Gehuwden gelukkiger dan samenwonersGetrouwde paren zijn gelukkiger dan mensen die ongehuwd samenwonen. Dat blijkt uit een demografisch onderzoek onder 758 jonge Nederlanders, die de laatste achttien jaar zijn gevolgd.
Lees meer...
 
Aantal geboorten laagst in twintig jaar
vrijdag 11 mei 2007
Ooievaar aan de kettingIn Nederland worden steeds minder kinderen geboren. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.
Lees meer...
 
Weekend en site voor gezin
donderdag 10 mei 2007
Website gelanceerdTijdens het 10e gezinsweekend van de Stichting Katholieke Gezinsweekenden werd zaterdag 5 mei deze nieuwe site gelanceerd. Katholiek Nieuwsblad schrijft deze week over weekend en site.
Artikel in Katholiek Nieuwsblad
Verslag van de organisatie
 
Opmerkelijk alternatief voor abortus
donderdag 10 mei 2007
ZwangerschapstestDe vruchtbaarheidsbeleving van vrouwen én mannen zou moeten worden bevorderd. Volgens arts Luc Kiebooms draagt dit bij aan een stabieler gezinsleven en een verkleining van het ‘abortusdrama’. Dit stelt hij in een opiniebijdrage in Katholiek Nieuwsblad van deze week.
Lees meer...
 
Kerkgang goed voor kinderen
donderdag 10 mei 2007
Kerkgang goed voor kinderen'Kerkgang is goed voor kinderen'. Dat is de uitkomst van een studie in de Verenigde Staten naar de invloed die de Kerk heeft op kinderen.
Lees meer...
 
Zorgen over Europees gezin
donderdag 10 mei 2007
Europees Instituut voor FamiliebeleidHet gaat steeds slechter met gezinnen in Europa, vindt het Europese Instituut voor Familiebeleid IPF. De organisatie bood woensdag 9 mei het Europees Parlement een rapport aan waarin de ontwikkelingen van het gezin in Europa bijeen zijn gebracht.
Lees meer...
 
Gezin wil lagere btw op luiers
woensdag 09 mei 2007
Gezin wil lagere btw op luiersLuiers, zuigflesjes en kinderopvang moeten in het lage btw-tarief gaan vallen. Een groot aantal Europese gezinsbonden pleit hiervoor volgende week dinsdag in het Europees Parlement.
Lees meer...
 
Suske en Wiske en de sinistere site
dinsdag 08 mei 2007
Suske en Wiske en de sinistere siteDe Belgische striphelden Suske en Wiske gaan Nederlandse kinderen op de basisschool vanaf deze week veilig leren internetten. Stichting Kennisnet ICT op School verspreidt de speciale uitgave 'Suske en Wiske en de Sinistere Site'.
Lees meer...
 
150 Jeugdgezondheidsvragen gebundeld
vrijdag 04 mei 2007
Wat kunnen we hieraan doen?De GGD Hart voor Brabant maakte een selectie van de 150 meest gestelde opvoed- en gezondheidsvragen aan de Jeugdgezondheidszorg en bundelde deze in het boek ‘Wat kunnen we hieraan doen?’ Minister Rouvoet, de nieuwe minister van Jeugd en Gezin, ontving op 23 april jl. het eerste exemplaar.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 171 172 173 174 175 176 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design