Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Neem je kinderen mee naar de kerk!
zondag 15 januari 2017
Neem je kinderen mee naar de kerk!Pastoor Pieter Scheepers schreef onlangs over de uitdaging waar vele gezinnen voor staan bij de zon­dag­se Eucha­ris­tie­viering: baby’s die huilen, peuters die niet stil­zitten en kinderen die niet stil zijn: luister naar de paus!
Lees meer...
 
Huwelijkszondag met Mgr. Hendriks
zaterdag 14 januari 2017
HuwelijkszondagNa een hele mooie en geslaagde Hu­we­lijks­zondag in 2015 zal het Ini­tia­tief Huwe­lijks­zon­dag in samen­wer­king met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van Bisdom Roermond opnieuw een Huwelijks­zondag organiseren.
Lees meer...
 
Pre-marriage Course in Utrecht
zaterdag 14 januari 2017
Premarriage CourseIn Aartsbisdom Utrecht gaat een diocesane werkgroep ‘Huwelijk en gezin i.o.’ voortvarend van start met het organiseren van een Pre-marriage course. Het betreft een cursus van vijf avonden ter voorbereiding op het huwelijk.
Lees meer...
 
Paus Franciscus doopt 28 baby's
zondag 08 januari 2017
Paus Franciscus doopt 28 baby'tjesZoals gebruikelijk op het feest van de Doop van de Heer, heeft paus Franciscus maar liefst 28 baby’tjes gedoopt in de Sixtijnse kapel.
Lees meer...
 
Paus: Moeder krachtigste medicijn
vrijdag 06 januari 2017
Paus Franciscus: Moeders zijn het krachtigste medicijn“Moeders zijn het krach­tigste medicijn tegen onze individualistische en egoïstische neigingen.” Dat zei paus Franciscus tijdens het hoogfeest van de H. Maria, Moeder van God, zondag 1 januari 2017.
Lees meer...
 
Een kind met vier ouders
dinsdag 03 januari 2017
Een kind met vier oudersIn Nederland moeten vier ouders de macht over een kind kunnen krijgen. Dat schreef de Staatscommissie Herijking Ouderschap onlangs in een advies aan minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie, VVD).
Lees meer...
 
Kerstmis voor iedereen!
dinsdag 20 december 2016
UitnodigingWe lazen nog een mooi initiatief om mensen die niet meer (zo vaak) naar de kerk gaan, uit te nodigen om deel te nemen aan de vieringen rond Kerstmis. Help je mee om de kerkbanken weer vol te krijgen?
Lees meer...
 
Katholieken, kom thuis!
maandag 19 december 2016
Katholieken, kom thuis!In een prachtig filmpje worden katholieken die niet meer zoveel doen met hun geloof uitgenodigd om deze Kerstmis weer thuis te komen in de Kerk. Een hartverwarmend initiatief dat navolging (en vertaling?!) verdient!
Lees meer...
 
Huiszegen
donderdag 15 december 2016
Kaart van de Huiszegen 2017Het is weer bijna tijd om de kaart van de huis­zegen te vervangen en de zegening van het huis te vernieuwen. Download de nieuwe kaart van deze website.
Lees meer...
 
Duizenden bij Mars voor het Leven
maandag 12 december 2016
Mars voor het Leven 2016Met bussen uit heel het land zijn mensen van de prolife generatie zaterdag 10 de­cem­ber naar de Mars voor het Leven gekomen in Den Haag. De schattingen lopen uiteen van 5000 tot 8000 deelnemers.
Lees meer...
 
Moederretraites 2017
maandag 05 december 2016
Moederretraites 2017 Aarle-RixtelDe moederretraites zijn inmiddels een begrip geworden in katholiek Neder­land. Ook in 2017 zullen er weer drie retraite­week­enden zijn in Aarle Rixtel met als geeste­lijke leiding pastoor Hagen, pastoor Wilmink en Rector Schnell.
Lees meer...
 
8 December: Mantilla-dag
maandag 05 december 2016
8 december - Wear a Veil to Mass DayOp het feest van Maria Onbevlekt Ontvangen, 8 december, wordt al enkele jaren de ‘Wear a Veil to Mass Day’ (Draag een sluier naar de Mis Dag) gevierd. Lees de persoonlijke blog van Mea die vertelt waarom zij een mantilla is gaan dragen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design