Kerkelijke huwelijksprocessen
woensdag 23 augustus 2017
Recht, Religie en SamenlevingPaus Franciscus heeft twee jaar geleden de kerkelijke huwelijks­processen drastisch vereenvoudigd. De nieuwe regels die van kracht zijn geworden, maken de procedures veel toegankelijker. Wat betekenen die veranderingen in de praktijk?
Lees meer...
 
Jaar tot de Wereldgezinsdagen
maandag 21 augustus 2017
World Meeting of Families 2018De World Meeting of Families 2018, de Wereld­ge­zins­dagen die worden gehouden in Ierland zullen dinsdag 21 augustus 2018 aanvangen - precies een jaar vanaf vandaag. Steeds meer van het programma wordt bekend­gemaakt op de speciale website.
Lees meer...
 
KLM tweet slaat plank flink mis
donderdag 10 augustus 2017
KLM Tweet suggereert dat alleen een huwelijk tussen een man en een vrouw werktOp sociale media en op diverse websites is ophef ontstaan naar aanleiding van een tweet die lucht­vaartmaatschappij KLM plaatste bij gelegenheid van Pride Amsterdam. Uit de reacties op sociale media blijkt dat het plaatje anders wordt begrepen dan bedoeld.
Lees meer...
 
Info-avonden nieuwe school
vrijdag 04 augustus 2017
Misha de VriesOp donderdag 10 en donderdag 24 augustus zijn er nog twee infor­ma­tie­bijeen­komsten over de nieuwe school die vanaf schooljaar 2017 - 2018 in Rosmalen gaat starten met één klas voor kinderen van 3 t/m 5 jaar.
Lees meer...
 
Gezinsbedevaart naar Kevelaer
dinsdag 01 augustus 2017
KevelaerGa mee als gezin op bedevaart naar Maria in Kevelaer! Gezinnen worden vrijdag 11 augustus uitgenodigd om deel te nemen aan het programma van de drie-daagse bedevaart van Haagse Bedevaarten met speciale aandacht voor gezinnen en kinderen.
Lees meer...
 
NFP Awareness Week
zondag 23 juli 2017
NFP Awareness WeekDe Amerikaanse bisschop­pen­con­fe­ren­tie houden van zondag 23 t/m zaterdag 29 juli de National NFP Awareness Week. NFP staat voor Natural Family Planning - Natuurlijke Gezinsplanning. Ook goed om in Nederland bij stil te staan.
Lees meer...
 
Weekend voor echtparen
donderdag 20 juli 2017
Weekend voor echtparen - Foyer ThornGerard en Elly van Meel houden van vrijdag 8 t/m zondag 10 sep­tem­ber weer een weekend voor echtparen in de Foyer de Charité - ‘Marthe Robin’ in Thorn. Voor kinderen is er opvang geregeld.
Lees meer...
 
Steunbetuiging aan Gert-Jan Segers
zaterdag 15 juli 2017
Steunbetuiging aan Gert-Jan SegersDe formatiebesprekingen duren nu vier maanden en aan de tafel zitten VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Daarbij is het, naast hopelijk ook het CDA, vooral de ChristenUnie die zich in zal zetten voor de waarde van het menselijk leven en het gezin.
Lees meer...
 
Rozenkrans met kinderstemmen
donderdag 13 juli 2017
Gesproken RozenkransKinderen bidden voor Kinderen heeft in sa­men­werking met Radio Maria een opname sa­mengesteld van de Rozenkrans met kin­der­stemmen. Vandaag, donderdag 13 juli, zijn de Geheimen van het Licht aan de beurt.
Lees meer...
 
Je bént je lichaam
woensdag 05 juli 2017
Je bént je lichaamColumnist en schrij­ver Jaap de Wit, bekend van weblog ‘Broodje Paap’, houdt op de web­si­te van Katholiek Nieuwsblad een betoog over de katholieke visie op het lichaam, niet wij hebben een lichaam, maar wij zijn een lichaam.
Lees meer...
 
Nieuwe editie Leef magazine
dinsdag 04 juli 2017
Leef magazine - editie 4 juli 2017Leef magazine heeft een nieuwe editie uitgebracht met ‘vijftien verhalen van vrouwen die een keuze maakten’. Waarom kozen deze vrouwen uiteindelijk wel voor een abortus en wat heeft andere vrou­wen nou juist weerhou­den, en hoe gaat het nu met ze?
Lees meer...
 
Ierland komt op voor het Leven
maandag 03 juli 2017
Rally for Life in Dublin op 1 juli 2017Met volgens schat­tingen van de poli­tie 70 duizend deel­nemers aan de Rally for Life heeft het Ierse volk zaterdag 1 juli een sterk signaal afgegeven dat het ‘8ste amendement’ dat bepaalt dat abortus illegaal is, moet blijven bestaan.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design