Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Sebastiaan bij de paus
donderdag 24 november 2016
Sebastiaan en de pausWie op sociale media zit, heeft het al op allerlei manieren voorbij zien komen, dus voor diegenen met een leven plaatsen we hierbij nog het Trideo filmpje van Sebastiaan die Nederlandse tulpen aan de paus geeft.
Lees meer...
 
Thanksgiving - Oogstdankdag
woensdag 23 november 2016
Eat ham!Dankzij allerlei Amerikaanse films en sitcoms is iedere Nederlander wel bekend met het begrip Thanksgiving. Dit jaar wordt het in de Verenigde Staten gevierd op donderdag 24 november 2016.
Lees meer...
 
Frankrijk censureert downsyndroom
woensdag 23 november 2016
Frankrijk censureert filmpje - Dear Future MomDe Franse Raad van State heeft een beroep afgewezen tegen een uitzend­verbod voor een filmpje dat de nega­tieve beeldvorming over Downsyndroom wil bijstellen. Het zou moeders die hun baby met Down hebben laten aborteren kunnen verontrusten.
Lees meer...
 
Vergeving voor abortus
dinsdag 22 november 2016
Misericordia et MiseraPaus Franciscus heeft aan het einde van het jaar van barm­har­tig­heid alle pries­ters blijvend de be­voegd­heid verleend om degenen die abortus hebben gepleegd te absolveren.
Lees meer...
 
De deur staat voor je open
dinsdag 22 november 2016
Musical - De deur staat voor je openDe musical van het Emmanuel Zomerkamp 2016 zal op zondag 18 december nog een keer worden uitgevoerd als benefietvoorstelling voor het project ‘Straatkinderen terug naar huis in Rwanda’ van de Bisschoppelijke Adventsactie.
Lees meer...
 
Nieuw Onze Vader voor kinderen
dinsdag 15 november 2016
Nieuwe Onze VaderVanaf de eerste zondag van de Advent wordt het nieuwe Onze Vader ingevoerd in Nederland en Vlaanderen. Speciaal voor kinderen zijn er twee producten die kunnen helpen snel het nieuwe Onze Vader te leren.
Lees meer...
 
Goede week voor prolife
zondag 13 november 2016
Uur van Licht - 30000 waxinelichtjes op het Plein in Den HaagAfgelopen week was een bijzondere week die in het teken stond van het Leven. Zo werden in Den Haag 30.000 waxinelichtjes neergezet en is in de VS een president gekozen die veel prolife maatregelen heeft beloofd.
Lees meer...
 
Ons Dagelijks Brood in prijs verlaagd
vrijdag 11 november 2016
Boek - Ons Dagelijks Brood - Advent en KersttijdHet is weer bijna Advent - begin van het nieuwe kerkelijk jaar A. Tijd om weer het boek Ons Dagelijks Brood - Advent en Kerstmis tevoorschijn te halen, of om het nog snel te bestellen zodat je het op tijd in huis hebt.
Lees meer...
 
Week van het Katholiek Onderwijs
dinsdag 08 november 2016
Week van het Katholiek OnderwijsVoor de derde keer organiseert de Nederlandse Katholieke Schoolraad (NKSR) wordt een Week van het Katholiek Onderwijs georganiseerd. Deze week van maandag 7 t/m vrijdag 11 november 2016 staat in het teken van Hoop.
Lees meer...
 
Pixar maakt filmpje over Fatima
maandag 07 november 2016
Kortfilm over FatimaHet Amerikaanse animatiebedrijf Pixar maakt een ‘kortfilm’ naar aanleiding van de honderdste verjaardag van de Maria­ver­schijningen in Fatima. Een voorproefje kan al bekeken worden dankzij RomeReports.
Lees meer...
 
Gebedscampagne Choose Life
maandag 07 november 2016
Gebedscampagne Choose Life / Kies voor het LevenAchterin diverse paro­chie­kerken liggen flyers van de gebeds­cam­pagne Choose Life / Kies voor het Leven. Achterop staat een in het Nederlands vertaald gebed voor het Leven van de Ierse bisschoppen.
Lees meer...
 
Fonds ondersteunt jonge moeders
zondag 06 november 2016
TienermoederfondsDe ChristenUnie en de VBOK gaan geld inza­me­len voor de onder­steuning van tiener­moeders. Doel is dat jonge moeders met problemen rond financiën en huis­vesting concreet geholpen kunnen worden en daardoor afzien van abortus.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design