Fantastisch gezinsweekend!
maandag 22 mei 2017
Gezinsweekend 2017Ieder jaar is het weer een feest, maar omdat het dit jaar alweer het 20ste weekend was, het confe­ren­tie­centrum weer bijna tot de nok toe gevuld was en het weer heel behoorlijk meewerkte, was het gezins­weekend weer een topactiviteit!
Lees meer...
 
Radio Maria - Mariathon
vrijdag 19 mei 2017
Mariathon 2017Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei organiseert Radio Maria, traditioneel in de meimaand Mariamaand, haar jaarlijkse Mariathon, een internationale inzamelingsactie voor de de familie van radiostations in de wereld.
Lees meer...
 
Tocht Heilige Familie werelderfgoed
donderdag 18 mei 2017
Path of the Holy Family - Tocht van de Heilige FamilieUNESCO treft voorbereidingen om de ‘Path of the Holy Family’, de route, die Maria, Jozef en het kindje Jezus in Egypte aflegden om te ontsnappen aan het geweld van Herodes, als werelderfgoed te erkennen.
Lees meer...
 
Vaderretraite 2017
woensdag 17 mei 2017
Vaderretraite 2017Onder leiding van kapelaan Simons trekken katholieke vaders zich van donderdagavond 22 t/m zondagmiddag 25 juni terug in het uiterste puntje van Limburg: Wahlwiller.
Lees meer...
 
Internationale Dag van het Gezin
maandag 15 mei 2017
International Day of FamiliesEind 1993 hebben de Verenigde Naties 15 mei als Inter­nationale Dag van het Gezin (International Day of Families) uitgeroepen. Een dag waarop wordt stilgestaan bij het belang van het gezin.
Lees meer...
 
Moederdag
vrijdag 12 mei 2017
MoederdagEen speciale dag om moeders in het zon­ne­tje te zetten - de tweede zondag van mei is traditiegetrouw Moederdag. Laten we alle moeders uitge­breid in het zonnetje zetten en ook moeder Maria niet vergeten.
Lees meer...
 
Voor velen onbekend: het officialaat
vrijdag 12 mei 2017
OfficialaatszegelMgr. Hendriks heeft op zijn website een bericht geplaatst over het officialaat van Bisdom Haarlem-Amsterdam. Als een katholiek huwelijk is stukgelopen, is het officialaat de kerke­lijke instantie om te onderzoeken of sprake is van een ongeldig huwelijk.
Lees meer...
 
Kinderloze politici
vrijdag 12 mei 2017
KinderloosEen bericht op Face­book brengt aan het licht dat met de ver­kiezing van Emma­nuel Macron als president van Frank­rijk er nog een kin­derloze politieke leider wordt toe­ge­voegd aan een opmerkelijk aantal politieke leiders zonder kinderen.
Lees meer...
 
Fatima en de hoop op vrede
donderdag 11 mei 2017
Fatimaconferentie - 31 mei 2017Wie meer wil weten over de betekenis van de toe­wijding aan het Onbe­vlekte Hart van Maria voor Kerk en samen­leving in de een­en­twin­tig­ste eeuw is welkom op woensdag­avond 31 mei 2017 in het Sint-Jans­centrum in ’s-Hertogenbosch.
Lees meer...
 
Moederdag voor Maria
maandag 08 mei 2017
Moederdag voor MariaZondag 14 mei 2017 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan hun mama blij met een tekening of een bosje bloemen. Maria is ook Moeder. Laten we daarom onze Moeder Maria voor haar hulp bedanken met een Weesgegroet.
Lees meer...
 
Protest met babysokjes
vrijdag 28 april 2017
Sock it to Planned ParenthoodAmerikaanse prolife-organisaties hebben een sympathieke actie gehouden om de overheid te be­we­gen de subsidie aan Planned Parent­hood, de organisatie die de meeste abortussen uitvoert in Amerika, stop te zetten.
Lees meer...
 
Witte Donderdag - Pannenkoeken!
woensdag 12 april 2017
PannenkoekenOp Witte Donder­dag vieren katho­lieken de instelling van de Eucharistie tijdens het Laatste Avondmaal. Jezus brak het brood en deelde brood en wijn onder zijn leerlingen als Zijn Lichaam en Bloed met de woorden: “Doet dit tot mijn gedachtenis”.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design