Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Duizend Euro kinderwagenpremie
vrijdag 04 november 2016
KinderwagenpremieDe SGP gaat de Kamer­ver­kie­zingen in met het motto: Stem voor het leven. Speer­punten van de partij zijn het be­scher­men van leven dat kwets­baar is, ervoor zorgen dat mensen veilig kunnen leven en bij­dragen aan het samen­leven, in Nederland en in de wereld.
Lees meer...
 
Oneerlijke belastingdruk
woensdag 02 november 2016
Motie Schalk om een einde aan oneerlijke belastingdrukMet het aannemen van een motie van SGP-senator Peter Schalk op 1 november 2016 in de Senaat wordt de Tweede Kamer opgedragen een einde te maken aan de oneerlijke verdeling van de belastingdruk tussen een- en tweeverdieners.
Lees meer...
 
Impulsdag Kind & Geloof Breda
maandag 31 oktober 2016
Impulsdag Kind en GeloofVoor professionals en vrij­wil­ligers actief in het kinder- en gezins­pas­to­raat organi­seert het gezins­pas­to­raat van het Sint Fran­cis­cus­centrum van Bisdom Breda op 6 december 2016 een Impulsdag ‘Kind & Geloof’.
Lees meer...
 
Leuk en leerzaam: Schoenmaatjes
maandag 31 oktober 2016
SchoenmaatjesBijna waren we het vergeten: oktober en november wordt weer de actie Schoenmaatjes gehouden. Kinderen vullen een schoenendoos met artikelen waarmee ze een kind in een ver land mee blij maken.
Lees meer...
 
Gezin is icoon van Gods verbond
zondag 30 oktober 2016
Gezin is icoon van Gods verbond“De dynamieken van de relatie tussen God, man en vrouw, en hun kinderen, zijn de gouden sleutels tot begrip van de wereld en de geschiedenis, met alles dat zij bevatten, en uit­ein­de­lijk tot het begrijpen van iets dieps dat gevonden wordt in de liefde van God zelf.”
Lees meer...
 
Week van de Pleegzorg
donderdag 27 oktober 2016
Week van de PleegzorgVan 29 oktober tot 6 november is het de nationale Week van de Pleegzorg. Deze week is een initiatief van Pleegzorg Nederland in samenwerking met de daarbij aangesloten 28 regionale pleegzorgorganisaties.
Lees meer...
 
Startsein voor Wereldgezinsdagen
maandag 24 oktober 2016
World Meeting of Families 2018 DublinMet een indruk­wek­kende confe­rentie hebben de Ierse bisschoppen de aftrap gegeven voor de voor­be­rei­dingen op de Wereld­gezins­dagen in Dublin in augustus 2018. Met een beetje geluk zal ook paus Franciscus hierbij aanwezig zijn!
Lees meer...
 
Paus bemoedigt bejaarden
zaterdag 22 oktober 2016
Paus bemoedigt bejaardenEen speciale audiëntie met bejaarden hield paus Franciscus zaterdag 15 oktober in het kader van het Feest van de Grootouders tijdens het Heilig Jaar van Barmhartigheid. Rkdocumenten heeft al een Nederlandse vertaling.
Lees meer...
 
Prachtig pro-life filmpje uit Chili
vrijdag 21 oktober 2016
YouTube filmpje van het Chilleense Reivindica Feminist MovementKatholiekgezin.nl werd geat­ten­deerd op een prachtig pro-life YouTube-filmpje waarmee een Chileense vrouwen­organisatie het publiek bewust wil maken van het leven in de moeder­schoot: luisteren naar de hartjes van de babies in de baarmoeders.
Lees meer...
 
Huwelijkszondag
vrijdag 21 oktober 2016
Zondag 29 januari 2017 - HuwelijkszondagNa een hele mooie en geslaagde Huwelijks­zondag in 2015 zal het Initiatief Huwelijks­zondag in samen­werking met het Centrum voor Huwelijk en Gezin op zondag 29 januari 2017, opnieuw een Huwelijks­zondag organiseren.
Lees meer...
 
CDA verkiezingsprogramma
donderdag 20 oktober 2016
Concept CDA verkiezingsprogrammaHet verkiezings­pro­gramma van het CDA zet in op ‘keuzes voor een beter Nederland’ dat gebouwd is op waarden en tradities, op families en gezinnen, waar mensen voor elkaar zorgen en meedoen in een sterke samenleving en een eerlijke economie.
Lees meer...
 
Massale opkomst pro-gezinsdemo
woensdag 19 oktober 2016
Massale opkomst pro-gezinsdemonstratie ParijsEen onverwacht massale opkomst zondag voor de pro-gezins­demon­stratie in Parijs heeft zelfs de organi­sa­toren verrast. Dat schrijft de Franse corres­pondent van LifeSiteNews.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design