Target boycot effectief
dinsdag 11 april 2017
BoycottTargetBijna een jaar na­dat een gewraakt bericht op de web­site van de Ameri­kaanse winkelketen Target over inclu­si­vi­teit is geplaatst en een boycotcampagne werd gestart, heeft de CEO nu toch toegegeven dat ze een fout hebben gemaakt, zo meldt de Wall Street Journal.
Lees meer...
 
Toestemming huwelijkssluiting Pius X
dinsdag 11 april 2017
Broederschap Pius XPaus Franciscus heeft middels een brief laten weten dat hij de bisschoppen van de Broederschap Pius X -onder bepaalde voorwaarden- toestemming geeft te assisteren bij huwelijkssluitingen.
Lees meer...
 
Kinderen bidden voor Kinderen
zondag 09 april 2017
KleurwedstrijdSpeciaal voor het Fatima-jubileumjaar heeft stichting Kin­de­ren bidden voor Kinderen een aantal activiteiten en ma­te­ri­alen ontwikkeld. De website biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de kinderwoorddienst en/of kindercatechese.
Lees meer...
 
Brief voor de Wereldgezinsdagen
maandag 03 april 2017
World Meeting of Families - Dublin 2018In een samenleving waarin zovele mensen getekend zijn, misbruikt worden of lijden onder een gebrek aan liefde vormt het gezin een manifest van liefde voor de hele samenleving. Dat schrijft Paus Franciscus in een brief naar aanleiding van de Wereldgezinsdagen in 2018 in Dublin.
Lees meer...
 
Tekenfilm over Fatima
zondag 02 april 2017
De dag waarop de zon dansteDit jaar is het 100 jaar ge­le­den dat Maria verscheen aan drie kinderen in Fatima (Por­tu­gal). Over deze verschij­ning is nu een een tekenfilm gemaakt, die een mooie intro­ductie geeft voor kinde­ren (vanaf 8/9 jaar), maar ook zeker voor volwassenen.
Lees meer...
 
Stilstaan bij de Goede Week en Pasen
donderdag 30 maart 2017
The Savior - DVDOm met je kinderen in de Goede Week stil te staan bij het leven, lijden en de opstanding van Jezus zijn er gelukkig veel moge­lijk­heden, zeker op internet. Zo heeft bijvoorbeeld Samuel Advies diverse boekjes, werkjes en films.
Lees meer...
 
#FreeSpeechBus
donderdag 23 maart 2017
#FreeSpeechBusDrie organisaties voor het gezin in de Verenigde Staten hebben gezamenlijk een nieuw project gestart: de #FreeSpeechBus. Om tegengas te geven tegen de genderideologie maken ze een tour met een speciale campagnebus.
Lees meer...
 
Wereld-Downsyndroomdag - 21 maart
maandag 20 maart 2017
World Down Syndrome DayWereld-Down­syn­droom­dag - een dag waarop begrip, acceptatie en bewust­wording van mensen met het syndroom van Down centraal staat. Deze dag werd voor het eerst gevierd in 2006 en in 2012 riep de Verenigde Naties 21 maart officieel uit als World Down Syndrome Day.
Lees meer...
 
Pas op voor Lentekriebels
donderdag 16 maart 2017
Week van de lentekriebelsOuders pas op! De Week van de Lentekriebels komt er weer aan. Via lespakketten van Rutgers krijgen kinderen op de basisschool ideologische informatie over relaties en seksualiteit.
Lees meer...
 
Meeting of Families Promo video
woensdag 08 maart 2017
Promotie-video Wereldgezinsdagen 2018 in DublinDe organisatie van de World Meeting of Families heeft een promotievideo gepubliceerd voor de ontmoeting in Dublin in augustus 2018. Laat je alvast inspireren en enthousiasmeren voor dit feest van het gezin!
Lees meer...
 
Gezinsdag Bisdom Breda
dinsdag 07 maart 2017
25 maart 2017 - Gezinsdag Bisdom BredaHet instuderen van een musical van de KISI-kids voor de kinderen en een relatie­verdie­pings­programma voor de ouders, dat zijn de hoofd­ingredi­ënten van de gezinsdag van Bisdom Breda op zaterdag 25 maart 2017.
Lees meer...
 
Filmpje Sacrament van het Huwelijk
zaterdag 04 maart 2017
Bewust katholiek - HuwelijkEerder berichtten we al eens over Bewustkatholiek.nl - de website van een enthousiast team dat zich toelegt op catechese middels video’s. Nu is de video over het Sacrament van het Huwelijk verschenen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design