Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Christelijke Zorg Award uitgereikt
maandag 17 oktober 2016
Folence Nightingale staat symbool voor alle christelijke zorgverlenersMet het toekennen van de Christelijke Zorg Award aan alle christelijke zorg­verleners brak zorg­ver­ze­ke­ring Pro Life tijdens het congres Master of Innovation and Health Management met een traditie.
Lees meer...
 
Verkiezingsprogramma ChristenUnie
vrijdag 14 oktober 2016
Verkiezingsprogramma ChristenUnieHet verkiezings­pro­gram­ma van de Christen­Unie is vrijdag 14 oktober 2016 gepu­bli­ceerd. Het bevat veel aandachts­punten die het Katholieke Gezin zeker zullen aanspreken: meer geld voor onderwijs, kinder­bijslag en kind­ge­bonden budget en steun voor eenver­dieners, starters en gezinnen.
Lees meer...
 
Euthanasie bij voltooid leven
vrijdag 14 oktober 2016
81-jarige Canadese oma laat tatoeage zetten: Don't euthanize meNadat jarenlang is bezuinigd op de gezondheidszorg en steeds schrijnender situaties ontstaan bij de zorg voor onze bejaarden, komt het kabinet nu met de oplossing: profes­sio­nele hulp bij zelfdoding bij een ‘voltooid leven’.
Lees meer...
 
Ontmoet de Wereldkerk
woensdag 12 oktober 2016
Kerk in Nood - Ontmoet de WereldkerkEen indruk­wekkende lijst met nationale en inter­na­tionale sprekers belooft een interes­sante bijeen­komst in Hilversum. Op zaterdag 26 november 2016 organiseert Kerk in Nood een confe­rentie met als titel ‘Ontmoet de Wereldkerk’.
Lees meer...
 
Mannen en abortus
dinsdag 11 oktober 2016
Mannen en abortusDat abortus alleen een vrouwenzaak zou zijn die mannen niets aangaat, is een claim die ieder weldenkend mens zal verwerpen. Stichting Schreeuw om Leven organiseert een gespreksavond alleen voor mannen met Brad Mattes.
Lees meer...
 
Vaderretraite 2017
maandag 10 oktober 2016
Vaderretraite 2017Markeer het in de agenda met dikke stift: in 2017 wordt weer een Vader­retraite gehouden van donder­dag­avond 22 t/m zondag­middag 25 juni 2017. De geeste­lijke leiding is weer in handen van kapelaan Luc Simons.
Lees meer...
 
Onderzoek duurzame relaties
woensdag 05 oktober 2016
Hoogleraar Duurzame Relaties, Esther KluwerHoogleraar Duurzame Relaties Esther Kluwer zoekt deelnemers voor wetenschappelijk onderzoek. Met het invullen van een online vragenlijst laat je ook katholieke huwelijken meetellen bij het onderzoek.
Lees meer...
 
Kinderboekenweek
maandag 03 oktober 2016
Kinderboekenweek 2016Van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober 2016 is het weer Kinder­boeken­week - nou ja... ander­halve week dus. Als thema is dit jaar gekozen voor ‘Oma’s en opa’s - Voor altijd jong!’.
Lees meer...
 
Wereldoorlog om het huwelijk
zondag 02 oktober 2016
Paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan Georgië“Er is vandaag de dag een wereld­oor­log gaande om het huwe­lijk te ver­nie­ti­gen.” Dat zei paus Franciscus op de twee dag van zijn bezoek aan Georgië in gesprek met religieuzen en seminaristen.
Lees meer...
 
Bidden voor oorlogskinderen
vrijdag 30 september 2016
Kinderen bidden voor oorlogsKinderen Gezinnen, parochies, kinderclubs en scholen worden daarom gevraagd om met kinderen een Tientje van de Rozenkrans te bidden, speciaal voor de kinderen in oorlogsgebieden en die zijn moeten vluchten.
Lees meer...
 
Week van de Opvoeding
donderdag 29 september 2016
Week van de Opvoeding 2016Het Nederlands Jeugd Instituut organiseert alweer voor de zesde keer de Week van de Opvoeding van 3 t/m 9 oktober 2016. Het is goed dat er positieve aandacht is voor de opvoeding, ook voor de geloofsopvoeding!
Lees meer...
 
Week vh Leven - Radiospotje gekozen
donderdag 29 september 2016
1:7 facts of LifeMede dankzij de campagne ‘Week van het Leven’ van een consortium van prolifeorganisaties die Van 7 t/m 12 november gehouden wordt, is het taboe-onderwerp abortus weer een beetje meer bespreekbaar geworden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design