Musical - Wie de schoen past...
dinsdag 28 februari 2017
Schoolverlatersmusical - Wie de schoen pastElly en Rikkert hebben een nieuw project: een school­ver­lat­ers­musical die komende week op CD zal verschijnen. Het thema is ‘Oordeel niet’ en de titel ‘Wie de schoen past’. Een aanrader!
Lees meer...
 
De school als evangelisatieplaats
donderdag 23 februari 2017
Paus FranciscusVolgens paus Franciscus zijn katholieke scholen en universiteiten ertoe geroepen een belangrijke bijdrage te leveren aan de evangelisatie van de cultuur, door zich ten dienste stellen van de groei in menselijkheid, dialoog en hoop.
Lees meer...
 
Gezinsdag en -weekend Postel
maandag 20 februari 2017
5 t/m 7 mei - Gezinsweekend PostelIn het weekend van 5 t/m 7 mei 2017 organiseert de abdij van Postel weer een gezinsweekend of een gezinsdag op zaterdag. Het thema is deze keer ‘Moderne geloofsgetuigen’ en zal worden ingevuld in samenwerking met Kerk in Nood.
Lees meer...
 
App voor natuurlijke geboorteplanning
maandag 20 februari 2017
Natural Cycles app voor natuurlijke geboorteplanningEen Zweedse kern­fysicus heeft een app ontwikkeld om de cyclus van een vrouw te bepalen. De app Natural Cycles heeft meer dan 150.000 gebruikers in 161 landen en is even effectief als de pil.
Lees meer...
 
Hoe is het om vader te zijn?
maandag 20 februari 2017
Hoe is het om vader te zijn?Op YouTube staat een alleraardigst filmpje over het vaderschap. We denken dat (misschien niet) alle papa’s zich wel kunnen herkennen in deze alleraardigste video met een boodschap (en anders ter inspiratie...).
Lees meer...
 
Norma McCorvey (Roe) overleden
zondag 19 februari 2017
Norma McCorvey - RIPNorma Leah Nelson McCorvey is zaterdag 18 februari 2017 overleden. Norma was de vrouw achter de schuilnaam ‘Jane Roe’ in het gerech­te­lijk proces ‘Roe versus Wade’ waarmee abortus werd gelegaliseerd in de Verenigde Staten.
Lees meer...
 
Wandeling voor moeders
zondag 19 februari 2017
Wandeling voor moedersEmmanuel Nederland organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 april (geen 1 april-grap!) een wandeling voor moeders in de omgeving van Banneux, België. Een sportieve retraite om er even helemaal uit te zijn.
Lees meer...
 
Programma gezinsweekend bekend
vrijdag 17 februari 2017
Gezinsweekend 19 t/m 21 mei 2017Het programma en de sprekers voor het twintigste gezins­weekend zijn rond! Het thema: ‘Geloof, Hoop en Liefde’ was al eerder bekend maar nu is de volledige inhoud voor handen. Onze inner­lijke drijf­veren en morele kompas!
Lees meer...
 
Valentijnsverkiezing
dinsdag 14 februari 2017
ValentijnsverkiezingHet is opval­lend te noemen dat de twee kleine, nog echt chris­te­lijke par­tijen, Chris­ten­Unie en SGP, beide Valen­tijns­dag aan­grijpen om een poli­tiek state­ment te maken, in de aanloop naar de verkiezingen.
Lees meer...
 
Petitie tegen abortusfonds Ploumen
donderdag 02 februari 2017
#Abortusfonds: Niet namens ons! Zeg 'Nee' tegen minister PloumenOp de website CitizenGO.org is een petitie gestart tegen het fonds waarmee minister Ploumen (PvdA) ingaat tegen een pro-life decreet van de Amerikaanse president Donald Trump.
Lees meer...
 
125 jaar sociale encycliek
donderdag 02 februari 2017
Sociaal Saamhorig Solidair - Rerum Novarum en de actuele sociale kwestiesIn 2016 vierde de sociale encycliek Rerum Novarum haar 125e verjaardag. Het Centrum voor de Sociale Leer van de Kerk (CSLK) hield bij die gelegenheid een conferentie waarvan nu de bundel verschenen is.
Lees meer...
 
Vier je huwelijk (in de kerk)!
donderdag 02 februari 2017
Vier je huwelijk (in de kerk)!Alpha Nederland roept op om je relatie te vieren (in de kerk). Met Valen­tijns­dag in het verschiet geven ze middels een poster vijf tips voor ‘jouw kerk / gemeente’. Goede ideeën voor parochies en bisdommen!
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design