Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Connected! - Relatieverdieping
woensdag 28 september 2016
Connected!Je gaat regel­matig naar de kapper en geeft de auto af en toe een onder­houds­beurt. Waar­om zou je relatie dan geen onder­houd nodig hebben? Je relatie is toch je kost­baarste bezit? Inves­teer dit najaar in elkaar met Connected!
Lees meer...
 
Kinderen bidden voor Kinderen
dinsdag 27 september 2016
Kinderen bidden voor KinderenKinderen die kaarten maken en bidden voor zieke kinderen, dat is de jaar­lijks terug­kerende activiteit in ’s-Herto­gen­bosch van Kinderen bidden voor Kinderen. Jullie zijn welkom op zaterdag 1 oktober 2016 in het Sint-Janscentrum.
Lees meer...
 
Werkbedevaart Lourdes juli 2017
dinsdag 27 september 2016
Jongeren voor ziekenIn 2017 zal de Stichting Jongeren voor Zieken voor de vierde keer een 13-daagse werk­va­kan­tie naar Lourdes voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar organi­seren van 21 juli t/m 2 augustus 2017. De eerste acht aanmeldingen zijn binnen!
Lees meer...
 
Studiedag katholiek onderwijs
dinsdag 27 september 2016
Het beste ontdekken in katholiek onderwijsVoor iedereen die werkzaam is in het katholiek onderwijs wordt op zaterdag 8 okto­ber 2016 een studie­dag georga­ni­seerd in het Thomas a Kempis Leerhuis te Utrecht - wat is die katholieke identiteit?
Lees meer...
 
Sagrada Família af in 2026
dinsdag 27 september 2016
Sagrada FamíliaJordi Faulí, leidend architect van de Sagrada Família, heeft afgelopen week tijdens een perconferentie bevestigd dat de kathedraal in 2026 zal zijn voltooid, 100 jaar na de dood van architect en kunstenaar Gaudí.
Lees meer...
 
Jubileumviering Europascouts
maandag 26 september 2016
60 jaar EuropascoutsZaterdag 1 oktober vieren de Europa­scouts in Nederland hun 60-jarig bestaan. De Scouteurop’Tour doet Den Haag aan en biedt een gevarieerd programma voor jonge en oud.
Lees meer...
 
Boek - Doodgeboren kinderen
donderdag 22 september 2016
Noem mijn naam - Leven met de dood van een kindDoodgeboren kinderen mogen voortaan geregis­treerd worden, zo hebben de ministers Van der Steur en Plasterk besloten. In dezelfde week verschijnt het nieuwe boek ‘Noem mijn naam, leven met de dood van een kind’ bij Adveniat.
Lees meer...
 
Scholars statement
woensdag 21 september 2016
Scholars statementEen ‘Scholars State­ment’ onder­tekend door ruim honderd katholieke ge­leer­den roept de Katho­lieke Kerk op haar stand­punt over het gebruik van anti­con­cep­tie­middelen te herzien. Kan Humanae Vitae de prullebak in?
Lees meer...
 
Gezinsdagen OLV ter nood Heiloo
maandag 19 september 2016
Gezinsdagen HeilooVanaf zondag 11 september 2016 t/m zondag 11 juni 2017, worden bij Onze Lieve Vrouw ter Nood, met een frequentie van een maand, 9 zondagen georganiseerd voor gezinnen die zich willen verdiepen in het katholieke geloof.
Lees meer...
 
NPV filmpje ter bewustwording
vrijdag 16 september 2016
NPV filmpje ter bewustwordingDe NPV en het Erfocentrum hebben met financiële ondersteuning van Stichting Voorzorg Utrecht een film gelanceerd waarmee zij de samenleving bewust willen maken van de impact van reacties op ouders die een kind krijgen met een aandoening.
Lees meer...
 
Boek - Theologie van het Lichaam
donderdag 15 september 2016
Boek - De Theologie van het LichaamHet heeft even geduurd, maar nu is hij er dan toch: de Nederlandse vertaling van De Theologie van het Lichaam in de vorm van een indrukwekkend boek. Uitgeverij Betsaida heeft het uitgegeven en zondag 11 september is het gepresenteerd.
Lees meer...
 
Mexicanen voor traditioneel gezin
woensdag 14 september 2016
Meer dan een miljoen mensen de straat op voor tradioneel gezin en tegen 'homohuwelijk' (foto: LifeSiteNews)In 122 Mexi­caanse ste­den zijn zater­dag 10 sep­tem­ber 2016 in totaal meer dan een miljoen Mexi­canen de straat op gegaan om te demon­streren voor het tra­di­tio­nele gezin en tegen een drei­gende erkenning van het ‘homo­huwelijk’.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design