Verslag Huwelijkszondag Steyl
zondag 29 januari 2017
Huwelijkszondag 29 januari 2017Zondag 29 januari was Mgr. Hendriks in Steyl voor de viering van Huwe­lijks­zondag: een bezin­nings­dag voor kerkelijk gehuwden, georga­ni­seerd door het “Initiatief Huwelijks­zondag” i.s.m. het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond.
Lees meer...
 
St. Valentijn - Heilige van de Liefde
zondag 29 januari 2017
St. ValentinusIn het wekelijkse woordje dat pastoor Andy Penne ( * 14 januari 1972) rondstuurt, gaat het dit keer over Sint Valentijn. De in ’s-Hertogenbosch opgeleide Belgische priester is pastoor van de Belgische plaatsen Bever, Galmaarden en Tollembeek.
Lees meer...
 
Enthousiaste March for Life
zaterdag 28 januari 2017
March for Life Washington 2017Honderd­duizenden enthousiaste pro­lifers vulden vrijdag de straten van de Amerikaanse hoofd­stad Washington voor de jaarlijkse March for Life. De stemming was uitgelaten omdat president Donald Trump eerder die week een aantal belangrijke pro-life maatregelen had genomen.
Lees meer...
 
Anti-abortuswet VS stap verder
donderdag 26 januari 2017
Abortion betrays womenDinsdag 24 januari heeft het Huis van Afgevaardigden (~ in NL: de Tweede Kamer) een reso­lutie aangenomen tegen het gebruik van overheidsgeld voor abortus. Nu moet de Senaat (~ in NL: de Eerste Kamer) de resolutie nog aannemen.
Lees meer...
 
Vrijdag 44e March for Life
maandag 23 januari 2017
Vrijdag 27 januari 2017 - March for LifeVrijdag 27 januari 2017 zal in de stad Washington de 44e March for Life worden gehouden. Voorafgaand aan de mars is er voor katholieke deelnemers een Eucharistieviering.
Lees meer...
 
Paus: De moed om te trouwen
maandag 23 januari 2017
De moed om te trouwen“Het vergt veel moed om te trouwen in deze tijden.” Dat zei paus Franciscus zaterdag 21 januari 2017 in zijn jaarlijkse toespraak tot de leden van de Romeinse Rota in Rome.
Lees meer...
 
Marriage Week 2017
maandag 16 januari 2017
Marriageweek 2017De week vóór Valentijnsdag, van dinsdag 7 t/m dinsdag 14 februari, is internationaal ‘Marriage Week’. Ook dit jaar zijn er weer enkele activiteiten voor verloofden en gehuwden.
Lees meer...
 
Neem je kinderen mee naar de kerk!
zondag 15 januari 2017
Neem je kinderen mee naar de kerk!Pastoor Pieter Scheepers schreef onlangs over de uitdaging waar vele gezinnen voor staan bij de zon­dag­se Eucha­ris­tie­viering: baby’s die huilen, peuters die niet stil­zitten en kinderen die niet stil zijn: luister naar de paus!
Lees meer...
 
Huwelijkszondag met Mgr. Hendriks
zaterdag 14 januari 2017
HuwelijkszondagNa een hele mooie en geslaagde Hu­we­lijks­zondag in 2015 zal het Ini­tia­tief Huwe­lijks­zon­dag in samen­wer­king met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van Bisdom Roermond opnieuw een Huwelijks­zondag organiseren.
Lees meer...
 
Pre-marriage Course in Utrecht
zaterdag 14 januari 2017
Premarriage CourseIn Aartsbisdom Utrecht gaat een diocesane werkgroep ‘Huwelijk en gezin i.o.’ voortvarend van start met het organiseren van een Pre-marriage course. Het betreft een cursus van vijf avonden ter voorbereiding op het huwelijk.
Lees meer...
 
Paus Franciscus doopt 28 baby's
zondag 08 januari 2017
Paus Franciscus doopt 28 baby'tjesZoals gebruikelijk op het feest van de Doop van de Heer, heeft paus Franciscus maar liefst 28 baby’tjes gedoopt in de Sixtijnse kapel.
Lees meer...
 
Paus: Moeder krachtigste medicijn
vrijdag 06 januari 2017
Paus Franciscus: Moeders zijn het krachtigste medicijn“Moeders zijn het krach­tigste medicijn tegen onze individualistische en egoïstische neigingen.” Dat zei paus Franciscus tijdens het hoogfeest van de H. Maria, Moeder van God, zondag 1 januari 2017.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design