Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Pure Womanhood weekend
dinsdag 13 september 2016
Retraite Pure WomanhoodEen weekend o.l.v. kapelaan Johannes van Voorst, in samenwerking met Chiara van Voorst en Lidwine Buirma voor jonge vrouwen van 16-25 jaar wordt 14 t/m 16 oktober 2016 georganiseerd in Priorij Nazareth, Tegelen.
Lees meer...
 
Minister voor familie en gezin
dinsdag 13 september 2016
Ministerie van Familie en GezinHernieuwde invoe­ring van een minis­ter voor familie en gezin en een maat­schap­pe­lijke stage zijn twee van de vijftien voor­stellen die de meeste stemmen kregen op een partij­bijeen­komst van het CDA op zaterdag 10 september.
Lees meer...
 
Gezinsweekend Bisdom Roermond
zaterdag 10 september 2016
Gezinsweekend Bisdom RoermondKatholieke gezinnen zijn van harte uitge­nodigd om in dit weekend samen het geloof te vieren, te bele­ven en te verdiepen. We zijn te gast in het schil­der­achtige klooster­dorp Steyl in het klooster van de Missie­zusters.
Lees meer...
 
Week van het Leven
woensdag 07 september 2016
Week van het LevenDe Week van het Leven staat ingepland van 6 t/m 12 november 2016. Het Platform Zorg voor het Leven, een samenwerking van pro-life-organisaties wil met een campagne aandacht vragen voor het recht op leven.
Lees meer...
 
Geaborteerde baby’s herdacht
zaterdag 03 september 2016
National Day of Remembrance for Aborted ChildrenIn de Verenigde Staten is het zaterdag 10 september (2e zaterdag in september) nationale herdenkingsdag voor geaborteerde kinderen. Herdenkingen zullen worden gehouden op 145 locaties, veelal op begraafplaatsen.
Lees meer...
 
Europascouts zoeken hulp
vrijdag 02 september 2016
EuropascoutsDe groeiende beweging van Europascouts Nederland is op zoek naar hulp! Steek de handen uit de mouwen! Zit er een leider in jou of wil je op een andere manier helpen? Wacht niet langer af en meldt je!
Lees meer...
 
YouCat Jongerenbijbel
donderdag 01 september 2016
YouCat JongerenbijbelDe YouCat collectie wordt steeds groter. Meldden we eerder al de DoCat app, nu is ook de YouCat Jongerenbijbel verschenen. Het voorwoord is van niemand minder dan paus Franciscus.
Lees meer...
 
Mum dad and kids
woensdag 31 augustus 2016
Europees burgerinitiatief Mum, dad and kidsEen nieuw Europees burger­initiatief is onlangs opgezet ‘voor de bescherming van het huwelijk en het gezin’. De actie, onder de titel ‘mum, dad and kids’, wil zoveel mogelijk hand­te­ke­ningen verzamelen.
Lees meer...
 
Moederretraite België
woensdag 31 augustus 2016
Moederretraite BelgiëNederland heeft een nieuw export­product: de Moederretraite. In februari 2017 wordt een retraite georganiseerd bij de Zuster van Liefde te Kortemark. Leider zal zijn Filip De Rycke, rector van het Sint-Janscentrum ’s-Hertogenbosch.
Lees meer...
 
Stil weekend in Thorn
donderdag 25 augustus 2016
Foyer de Charité - Marthe Robin - ThornIn het pittoreske witte stadje Thorn vindt in het week­end van 9 t/m 11 sep­tem­ber 2016 een stil week­end plaats. Het wordt geor­ga­ni­seerd door de Foyer de Charité - Marthe Robin o.l.v. Foyervader A. Pierik.
Lees meer...
 
‘Gods plan met je lichaam m/v’
dinsdag 23 augustus 2016
Gods plan met je lichaam m/v door schrijver Jason EvertEerder publi­ceerde Uitge­ve­rij Betsaida al het boekje Pure Womanhood, geschreven door Crystalina Evert. Nu is tevens het boek Gods plan met je lichaam m/v beschik­baar van Jason Evert.
Lees meer...
 
Feest van de gezinnen
maandag 22 augustus 2016
Feest van de gezinnen - 11 september 2016 - ScherpenheuvelOp zondag 11 september 2016 wordt in de Mariahal te Scherpenheuvel (B) weer het Feest van de Gezinnen georganiseerd. ’s Middags wordt het boek Theologie van het Lichaam gepresenteerd dat door Betsaida wordt uitgegeven.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design