Startsein voor Wereldgezinsdagen
maandag 24 oktober 2016
World Meeting of Families 2018 DublinMet een indruk­wek­kende confe­rentie hebben de Ierse bisschoppen de aftrap gegeven voor de voor­be­rei­dingen op de Wereld­gezins­dagen in Dublin in augustus 2018. Met een beetje geluk zal ook paus Franciscus hierbij aanwezig zijn!
Lees meer...
 
Paus bemoedigt bejaarden
zaterdag 22 oktober 2016
Paus bemoedigt bejaardenEen speciale audiëntie met bejaarden hield paus Franciscus zaterdag 15 oktober in het kader van het Feest van de Grootouders tijdens het Heilig Jaar van Barmhartigheid. Rkdocumenten heeft al een Nederlandse vertaling.
Lees meer...
 
Prachtig pro-life filmpje uit Chili
vrijdag 21 oktober 2016
YouTube filmpje van het Chilleense Reivindica Feminist MovementKatholiekgezin.nl werd geat­ten­deerd op een prachtig pro-life YouTube-filmpje waarmee een Chileense vrouwen­organisatie het publiek bewust wil maken van het leven in de moeder­schoot: luisteren naar de hartjes van de babies in de baarmoeders.
Lees meer...
 
Huwelijkszondag
vrijdag 21 oktober 2016
Zondag 29 januari 2017 - HuwelijkszondagNa een hele mooie en geslaagde Huwelijks­zondag in 2015 zal het Initiatief Huwelijks­zondag in samen­werking met het Centrum voor Huwelijk en Gezin op zondag 29 januari 2017, opnieuw een Huwelijks­zondag organiseren.
Lees meer...
 
CDA verkiezingsprogramma
donderdag 20 oktober 2016
Concept CDA verkiezingsprogrammaHet verkiezings­pro­gramma van het CDA zet in op ‘keuzes voor een beter Nederland’ dat gebouwd is op waarden en tradities, op families en gezinnen, waar mensen voor elkaar zorgen en meedoen in een sterke samenleving en een eerlijke economie.
Lees meer...
 
Massale opkomst pro-gezinsdemo
woensdag 19 oktober 2016
Massale opkomst pro-gezinsdemonstratie ParijsEen onverwacht massale opkomst zondag voor de pro-gezins­demon­stratie in Parijs heeft zelfs de organi­sa­toren verrast. Dat schrijft de Franse corres­pondent van LifeSiteNews.
Lees meer...
 
Christelijke Zorg Award uitgereikt
maandag 17 oktober 2016
Folence Nightingale staat symbool voor alle christelijke zorgverlenersMet het toekennen van de Christelijke Zorg Award aan alle christelijke zorg­verleners brak zorg­ver­ze­ke­ring Pro Life tijdens het congres Master of Innovation and Health Management met een traditie.
Lees meer...
 
Verkiezingsprogramma ChristenUnie
vrijdag 14 oktober 2016
Verkiezingsprogramma ChristenUnieHet verkiezings­pro­gram­ma van de Christen­Unie is vrijdag 14 oktober 2016 gepu­bli­ceerd. Het bevat veel aandachts­punten die het Katholieke Gezin zeker zullen aanspreken: meer geld voor onderwijs, kinder­bijslag en kind­ge­bonden budget en steun voor eenver­dieners, starters en gezinnen.
Lees meer...
 
Euthanasie bij voltooid leven
vrijdag 14 oktober 2016
81-jarige Canadese oma laat tatoeage zetten: Don't euthanize meNadat jarenlang is bezuinigd op de gezondheidszorg en steeds schrijnender situaties ontstaan bij de zorg voor onze bejaarden, komt het kabinet nu met de oplossing: profes­sio­nele hulp bij zelfdoding bij een ‘voltooid leven’.
Lees meer...
 
Ontmoet de Wereldkerk
woensdag 12 oktober 2016
Kerk in Nood - Ontmoet de WereldkerkEen indruk­wekkende lijst met nationale en inter­na­tionale sprekers belooft een interes­sante bijeen­komst in Hilversum. Op zaterdag 26 november 2016 organiseert Kerk in Nood een confe­rentie met als titel ‘Ontmoet de Wereldkerk’.
Lees meer...
 
Mannen en abortus
dinsdag 11 oktober 2016
Mannen en abortusDat abortus alleen een vrouwenzaak zou zijn die mannen niets aangaat, is een claim die ieder weldenkend mens zal verwerpen. Stichting Schreeuw om Leven organiseert een gespreksavond alleen voor mannen met Brad Mattes.
Lees meer...
 
Vaderretraite 2017
maandag 10 oktober 2016
Vaderretraite 2017Markeer het in de agenda met dikke stift: in 2017 wordt weer een Vader­retraite gehouden van donder­dag­avond 22 t/m zondag­middag 25 juni 2017. De geeste­lijke leiding is weer in handen van kapelaan Luc Simons.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design