Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Olympisch moederschap
maandag 15 augustus 2016
President George W. Bush met Beach Volleyball team Misty May-Treanor en Kerry Walsh JenningsDe Olympische Spelen houden vele gezinnen aan de buis gekluisterd. Wie wil er nou niet zien hoe de ene na de andere gouden, zilveren of bronzen plak wordt binnen­gehaald?! Graag vestigen wij de aandacht op bijzondere prestaties.
Lees meer...
 
Engelenjurkjes gaan viraal
woensdag 10 augustus 2016
Angel GownsOp Facebook gaat momenteel een bijdrage viraal van Justi Underwood Bates waarin zij vertelt dat zij haar trouwjurk heeft laten verwerken tot Angel Gowns - engelenjurkjes voor baby'tjes die niet thuiskomen uit het ziekenhuis.
Lees meer...
 
Credo voor katholieke gezinnen
dinsdag 09 augustus 2016
Credo of Christ’s faithful familiesDe Britse vereniging van katholieke ge­zin­nen, de website LifeSiteNews en enkele prelaten hebben een ‘Credo voor katholieke gezinnen’ gelanceerd die met te verzamelen steun­be­tuigingen aan paus Franciscus zal worden aangeboden.
Lees meer...
 
Goed nieuws van Marriage Week NL
vrijdag 05 augustus 2016
Marriage Week NLMarriage Week Nederland heeft goed nieuws: de stichting is sinds 1 juli 2016 officieel een erkend goed doel. En dit najaar zal de Bijzondere Hoogleraar Duurzame Relaties aan de slag gaat aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.
Lees meer...
 
Docat: de sociale leer als app
dinsdag 02 augustus 2016
DOCAT - Boek en app over de sociale leer van de Kerk die jongeren moet helpen de wereld te veranderen.Naast het inmiddels bekende gele handboek Youcat - de jongeren­catechismus - is er sinds de Wereld­jongeren­dagen in Krakau ook een Docat - een boek en app over de sociale leer van de Kerk die jongeren moet helpen de wereld te veranderen.
Lees meer...
 
Mgr. De Korte spreekt over huwelijk
zondag 31 juli 2016
Mgr. G. de KorteVolgens mgr. Gerard de Korte, bisschop van het bisdom Den Bosch, is er “juist op het terrein van huwelijk, gezin en seksualiteit”, “sprake van veel weerbarstigheid”.
Lees meer...
 
Bioscoopfilm Ignatius van Loyola
dinsdag 26 juli 2016
Film - Ignacio de LoyolaIn het Vaticaan werd hij al vertoond en vanaf eind juli mag iedereen hem zien: Ignacio het levens­verhaal van Ignatius van Loyola (1491-1556). De ‘wereld­lijke’ première vond dit weekend plaats op de Filippijnen.
Lees meer...
 
Wereldjongerendagen van start
maandag 25 juli 2016
Wereldjongerendagen 2016Het kan de katholiek bijna niet zijn ontgaan: eind juli vinden in Krakau, Polen de Wereld­jongeren­dagen plaats. De WJD is de grootste jongeren­bijeenkomst ter wereld en voor heel wat jongeren van levens­bepa­lende betekenis.
Lees meer...
 
Pokémon Go in de kerk...
zondag 24 juli 2016
Pokémon GoDe hele wereld lijkt wel in de ban van Pokémon Go. Jong en oud loopt met een zombieblik op hun smartphone door dorp en stad, door het park, over privé-terrein, en zelfs in de kerk! Wat moeten we ermee?
Lees meer...
 
Huwelijk man+vrouw in grondwet
vrijdag 22 juli 2016
Colitia pentru Familie - RoemeniëHet Constitutionele Hof in Roemenië heeft woensdag het verzoek van de Coalitie voor het Gezin voor de definiëring van het huwelijk als een levenslang verbond tussen man en vrouw in de grondwet goedgekeurd.
Lees meer...
 
Tienertoer terug van weggeweest
vrijdag 15 juli 2016
NS JongerentourVoor wie vakantie in eigen land wil houden, is er volop keuze. En voor de tieners is er de tienertoer, terug van weggeweest: met z’n tweeën of met een groepje op pad. Na ruim zeventien jaar is de tienertoerkaart namelijk weer terug onder de nieuwe naam: jongerentoer.
Lees meer...
 
WKJ zomerkamp
zondag 10 juli 2016
WKJ Zomerkamp 2017Aangezien de vakantie voor de meeste mensen begonnen is, willen we bij u graag een ontzettend leuk zomerkamp onder de aandacht brengen. Het zomerkamp wordt georganiseerd door de Werkgroep Katholieke Jongeren (WKJ).
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design