Ons Dagelijks Brood - Gezinsboeken
 
Nieuw onderzoek gender id
maandag 22 augustus 2016
The New Atlantis - Seksualiteit en Gender: bevindingen uit de biologische, psychologische en sociale wetenschappenEen nieuw rapport dat 22 augustus 2016 is gepubliceerd in het tijdschrift The New Atlantis, bestrijdt de algemene teneur van berichten in de media over seksuele geaardheid en gender identiteit.
Lees meer...
 
‘Het katholieke geloof ontdekken’
donderdag 18 augustus 2016
Het katholiek geloof ontdekkenDit boek is primair voor kinderen maar eigenlijk ook een boek voor het hele gezin. Het katholieke geloof ontdekken biedt een mogelijkheid om samen het katholieke geloof te (her)ontdekken.
Lees meer...
 
Afdeling voor Leken, Gezin en Leven
donderdag 18 augustus 2016
Mgr. Kevin FarrellPaus Franciscus heeft woensdag 17 augustus mgr. Kevin Farrel van Dallas, Texas (VS), benoemd tot eerste prefect van de nieuw gecreëerde afdeling (dicasterie) voor de Leken, het Gezin en het Leven.
Lees meer...
 
Boekje - Pure Womanhood
woensdag 17 augustus 2016
Boek - Pure WomanhoodTijdens het KCV Celebrate Festival in Stadskanaal is een nieuw boekje gepresenteerd van Uitgeverij Betsaida: Pure Womanhood. Dit boekje is gericht op de jonge volwassen vrouw, vanuit de overtuiging dat zij waardevol en kostbaar is.
Lees meer...
 
Marriage Course Voorburg
dinsdag 16 augustus 2016
Bert en Gabriella BuirmaVanaf zondag 11 september 2016 wordt in Voorburg weer een Marriage Course aangeboden in Bisdom Rotterdam. De cursus wordt gegeven door Gaby en Bert Buirma, ervaren cursusleiders uit het Bisdom Utrecht.
Lees meer...
 
Studiedag katholiek onderwijs
maandag 15 augustus 2016
Het beste ontdekken in katholiek onderwijsOp zaterdag 8 okto­ber 2016 wordt een studie­dag georga­ni­seerd voor stu­den­ten, onder­wijzers, cate­chisten en ouders in het Thomas a Kempis Leerhuis te Utrecht over katholiek onderwijs.
Lees meer...
 
Olympisch moederschap
maandag 15 augustus 2016
President George W. Bush met Beach Volleyball team Misty May-Treanor en Kerry Walsh JenningsDe Olympische Spelen houden vele gezinnen aan de buis gekluisterd. Wie wil er nou niet zien hoe de ene na de andere gouden, zilveren of bronzen plak wordt binnen­gehaald?! Graag vestigen wij de aandacht op bijzondere prestaties.
Lees meer...
 
Engelenjurkjes gaan viraal
woensdag 10 augustus 2016
Angel GownsOp Facebook gaat momenteel een bijdrage viraal van Justi Underwood Bates waarin zij vertelt dat zij haar trouwjurk heeft laten verwerken tot Angel Gowns - engelenjurkjes voor baby'tjes die niet thuiskomen uit het ziekenhuis.
Lees meer...
 
Credo voor katholieke gezinnen
dinsdag 09 augustus 2016
Credo of Christ’s faithful familiesDe Britse vereniging van katholieke ge­zin­nen, de website LifeSiteNews en enkele prelaten hebben een ‘Credo voor katholieke gezinnen’ gelanceerd die met te verzamelen steun­be­tuigingen aan paus Franciscus zal worden aangeboden.
Lees meer...
 
Goed nieuws van Marriage Week NL
vrijdag 05 augustus 2016
Marriage Week NLMarriage Week Nederland heeft goed nieuws: de stichting is sinds 1 juli 2016 officieel een erkend goed doel. En dit najaar zal de Bijzondere Hoogleraar Duurzame Relaties aan de slag gaat aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.
Lees meer...
 
Docat: de sociale leer als app
dinsdag 02 augustus 2016
DOCAT - Boek en app over de sociale leer van de Kerk die jongeren moet helpen de wereld te veranderen.Naast het inmiddels bekende gele handboek Youcat - de jongeren­catechismus - is er sinds de Wereld­jongeren­dagen in Krakau ook een Docat - een boek en app over de sociale leer van de Kerk die jongeren moet helpen de wereld te veranderen.
Lees meer...
 
Mgr. De Korte spreekt over huwelijk
zondag 31 juli 2016
Mgr. G. de KorteVolgens mgr. Gerard de Korte, bisschop van het bisdom Den Bosch, is er “juist op het terrein van huwelijk, gezin en seksualiteit”, “sprake van veel weerbarstigheid”.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Facebook fanpage

Ontwerp en implementatie door iMoose Een website van IHGO en Katholiek Nieuwsbladinfo@katholiekgezin.nl
Deze website maakt gebruik van • Joomla Open Source CMSJoomlaShack Simplicity templateVirtueMart webwinkel
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design